Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Intrebare Dacie 1310
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Piese auto - Dacia Clasic
LaurentiuMBC
Salut, am tot cautat pe forumuri ,facebook, google si nu gasesc raspuns la intrebarea mea.
La dacia mea am Halogen H4 60/55 gri la cap sus, dar nu vad mai nimic cu ele, cineva mi-a zis sa cumpar halogen h4 60/55 albastru.

Becurile sunt acestea --> user posted image

Sunt Becuri Xenon bulb h4 p45T 12V 60/55

Intrebarea mea este, am voie sa le pun pe masina? Ca multi mi-au zis ca nu am voie ca sunt xenon , eu stiu ca xenonul este acela cu, cutiuta langa el cu singuranta pe baterie, si acesta nu bate albastru dar se vede albastru in far.... el bate alb. Cel din stanga l-am avut pus pe masina dar l-am dat jos ca mi-a fost frica sa merg cu el pana nu aflu daca am voie sau nu sa umblu cu ele. Am voie sau nu ? Ca ele nu bat albastru ci alb...

Rog un administrator sa mute topicul daca nu l-am postat unde trebuie si imi cer scuze daca am gresit sectiunea.
sebymesteru
Poti sa le pui,sunt niste chinezarii ieftine care n-au nici o treaba cu xenon-ul. Sunt acceptabile ca si lumina cand e asfaltul uscat,cand e ud nu mai vezi nimic.
Black%Snake
poti sa le pui linistit ca sunt slabe astea, eu am avut mult mai puternice si le-am folosit 2 ani fara probleme smile.gif daca iei blituri noaptea de la ceilalti soferi incearca sa reglezi farul sa bata putin mai jos si ai rezolvat problema.
LaurentiuMBC
Blițuri oricum primesc multe, farurile sunt reglate bine cat să văd dar nici cât să incomodez pe ceilalți participanți. O să le pun să vad cat o sa mai reziste și astea, mulțumesc de răspunsuri.
ChrisSs
Si eu am avut aceeasi marfa si m-au tinut fix un an pana au facut poc, ai voie cu xenon daca iti pui si lupa, daca ai si sigla de omologare RAR pe balasturi chiar nu mai are ce sa comenteze politia.
LaurentiuMBC
Da stiu cu omologarea, dar astea nu sunt xenoane pentru lupe smile.gif)
Taxon
Nu-s defel xenoane, vezi ce zice sebymester mai sus, ca mare dreptate are. Eu am renuntat la pacalelile astea vopsite albastru, au dat ele lumina cit au dat dar dupa un timp devenisera chioare rau de tot. Nu mai zic ca noaptea pe ploaie intr-adevar nu mai vedeam aproape nimic ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.