Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: tablou de bord mort
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Dokker si Dokker Van > Dacia Dokker
anviro
buna ziua, cer ajutor si lamuriri in urmatoarea problema,tabloul de bord al masinii mele este mort(nimic nu se mai aprinde,nimic nu mai misca)in schimb masina functioneaza perfect.oare sa fie o siguranta?multumesc
dstdan
nici ceasurile, indicatoarele de carburant, semnalizare, etc.etc. nimic, nimic??
ai CB du-o la tester, 50 lei si spune ce o doare!
sorin1983
du-o la dacia ca ai garantie smile.gif
anviro
intradevar nu mai functioneaza turometrul,vitezometrul,toti martorii luminosi,masina functioneaza,semnalizeaza dar nu se mai vede si aude(martor luminos+releu)iar de garantie+100000km

5 Dec 2015, 15:08:
salut,azi, sambata serus nu are electrician(sic),am fost la un electrician si nu sunt probleme la sigurante,probabil probleme tablou de bord.....
dstdan
Cauta vreun, ,meserias,, in timpul liber de la reprezentanta-pret redus, sau cu factura direct la service reprezentanta, dar vezi ca ora cu TVA inclus este cam 130-150 lei.
anviro
multumesc,chiar nimeni nu s-a lovit de problema asta?
torquemada
@dstdan: Total pe lângă.

@anviro: semnalizeaza dar nu se mai vede si aude(martor luminos+releu) = adică cu motor pornit dacă semnalizezi stânga dreapta NU se aude sunetul caracteristic și NU se aprind și săgețile de pe bord? Corect?
anviro
CORECT-TABLOUL DE BORD ESTE NEGRU-DAR COMENZILE FUNCTIONEAZA,MAINE AM SA VERIFIC SIGURANTELE 31 SI 19 CU TOATE CA AZI AU FOST VERIFICATE CU UN APARAT DE MASURA-O SA MA UIT DACA AU PROBLEME.MULTUMESC.

6 Dec 2015, 13:00:
VERIFICAT TOATE SIGURANTELE(INCLUSIV 19+31)NU AU PROBLEME,FACUT PROGRAMARE SERUS PT MAINE,REVIN CU REZOLVAREA.....
torquemada
Dacă siguranțele sunt ok, teoretic mâine via CLiP pot să vadă ce are.

TdB se poate testa destul de simplu și concludent(ace/martori/display) totul e să nu fie placa moartă, caz în care te vor taxa pentru tot bordul - oficial nu se schimbă doar placa.
anviro
salut,am fost la serus,s-a depistat ca bordul(ceasuri+martori)este ars(intrerupt)mi-au cerut carnetul de servis pentru a vedea evidenta revizilor(ca parca uleiul,filtrele+distributia au legatura cu partea electronica) si este posibil ca DACIA sa-si dea acordul pentru schimbarea lui pe garantie.DOAMNE AJUTA!
torquemada
Trebuie să se asigure că ai făcut reviziile la service, caz în care s-a pus clip-ul pe mașină și în raportul generat apăreau km de atunci. 3 revizii - 3rapoarte cu km ce trebuie să se pupe cu actele reviziilor.

Acum chiar cu TdB mort tot pot vedea km din celelalte calculatoare și chiar km parcursi de la apariția erorii (moartea TdB)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.