Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Casetofon Laguna 2
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > In Car Entertainment
Cristea.Ioan
Salutare. In poza de mai jos vedeti casetofonul pe care il am pe masina. Am observat ca seamana cu un cabasse doar ca e cu caseta...si bineinteles ca nu scrie pe el.

Problema mea e urmatoarea: am boxe cu membrana din spuma, care s-au deteriorat si se aud foarte urat. Doresc sa schimb boxele de usile din fata, si am inteles ca degeaba iau boxe de putere "mare" daca nu duce casetofonul.
Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa fac disco in masina, vreau ceva sa se auda decent.
Am vazut la emag urmatoarele boxe: Difuzoare auto coaxiale MTX TR504, 13cm, 2 cai, 50W RMS.
Aveti idee cat duce casetofonul prezent, se va comporat ok cu boxele? Daca il demontez scrie pe spate ce output are?
Sunt novice in treburi dinastea, si intreb si eu cu speranta ca ma lamureste si pe mine cineva cu mai multa experienta.
andri1940
Real, acel casetofon ,ca si versiunea de CD player Tuner List, are cam 4X22-23W RMS. RMS e puterea reala, nu muzicala sau maxima (e valabil si la difuzoare). Iti spun ca am trecut si eu prin faza cu difuzoarele de curand, s-au rupt, si le-am inlocuit cu unele ieftine, chinezesti, de 13cm. Merg de n-au aer, le-am probat inainte in casa pe amplificatorul din sistemul meu si duc lejer puterea Tuner List-ului!

ATENTIE! Trebuie sa rupi un piciorus de la difuzor ca sa il poti monta si la montaj foloseste silicon, ca sa-l etansezi pe fata de usa, altfel nu sta bine din cauza prinderii in doar doua puncte.
Deci pune ce vrei tu, nu au cum sa fie mai slabe ca cele din fabrica, uite si niste poze:

Cristea.Ioan
Boxele mele originale / noi arata ca in poza ta. Cum scot din poza de mai jos cele doua fire ca sa le cuplez la boxa noua? Mi-am tocit degetele tragand de carcasa aia amarata (e in poza mai jos)...Au un mecanism anume de care nu mi-am dat eu seama? Ai rupt firele ...sau cum?! Also, au si astea ceva gen un + / - ?

http://imgur.com/FyBJuGy

Am pus link cu imaginea pentru ca nu a mers sa fac upload pe site...
klaus
Tai firele de langa mufa si le pui papuci.
Altfel, cu ceva chin si o surubelnita subtire, indoi aripioarele metalice care tin fixati papucii in mufa.
espacern
QUOTE(Cristea.Ioan @ 31 Aug 2016, 13:56)
Boxele mele originale / noi arata ca in poza ta. Cum scot din poza de mai jos cele doua fire ca sa le cuplez la boxa noua?

Folosesti un adaptator....e ieftin si practic!
andri1940
Eu am taiat mufa veche si am pus papucii cu care au venit chinezismele. Dar e o varianta mai buna si mai eleganta cea prezentata de colegul espacern.

Si da, difuzoarele au un + si un -, Plusul la cele originale este inspre "motul" mufei, scrie pe ele. La difuzoarele din comert scrie foarte clar care borna e + (de obicei cea mai groasa) si care -. E important sa le conectezi corect pentru ca difuzoarele sa fie "in faza".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.