Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Frustrare si dezamagire...!
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Dokker si Dokker Van > Dacia Dokker
florinzeto
Draga Torquemqda ai o schema sa ne lamurim de unde se alimenteaza acea siguranta...? Ma gandeam acum ca o sa dureze mai mult decat ne asteptam...! Mi-am facut cont pe acest forum in speranta ca sunt mai multi pasionati, detinatori de scheme...! Se pare ca m-am inselat! In ritmul acesta o sa descoperim cel mai probabil la primavara cand se incalzeste...! Aveam nevoie de informatii concrete... Devine din ce in ce mai clar ca este o casta inchisa... Am sa raman la fel de normal si am sa ajut ori de cate ori am sa pot... O sa mergem la Dacoserv si o sa platim cei 850 de lei pentru pompa de combustibil din rezervor apoi o sa asteptam cuminti ca defectul sa nu mai apara! Frustrarea si dezamagirea este tot ce ne ramane... Putin probabil ca cineva sa ma lamureasca de ce aceasta pompa este suspecta... nu cred ca e normal sa accept orice raspuns... urasc sa nu primesc explicatii logice... Incepe sa semene din ce in ce mai tare cu politica de pe la noi... Sper ca pana pe joi sa aflam ca de la siguranta aceea pleaca un fir...! Misterios si el...! sa dea Dumnezeu sa aibe macar doua capete si sa se termine undeva...!!! Mulumim Torquemada...! Florin Blidariu Zeto Automatic srl
torquemada
Schemele nu sunt publice, ai acces la ele dacă ești în rețeaua Renault și plătești abonament lunar.

Orice service mai răsărit are acces la ele și se poate vedea exaxt ce și cum.

Circuitul e așa: baterie - o siguranță de 40A(grupul B F4) apoi se ramifică spre

-alimentare injecție
-releul C- pleacă spre pompa de carburant și plutitor
-releul A -pleacă prin siguranța de 15A(5)-alimentare bloc relee GMV, FUEL FLOW ACTUATOR, SENZOR FLUX AER ÎN TURBO, ELECTROVANĂ , EGR, senzor apă în motorină,
klaus
florinzeto, asa cum oamenii platesc niste profesionisti sa le monteze sisteme de umbrire a locuintelor pentru ca nu se pricep, tot asa si cei care care nu se pricep la masini se duc la niste profesionisti, respectiv service-urile auto.
E adevarat, preferabil la unele bune, nu la ciurucuri.
Asa castiga si aia care monteaa sistemele amintite, si aia care repara masini. Fiecare pe felia lui, pe care o cunoaste si ale carei "secrete" le stie ma bine decat categoria amatori.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.