Salutari ! Reprezint firma Electric Auto Tudorelis. Nu va plictisesc cu prea multe detalii. Am deschis din '97 si calitatea serviciilor ne reprezinta. Cam atat, ca nu vreau sa va plictisesc.

Reparam:
- Electromotoare
- Alternatoare
- Motorase de stergatoare
- Aeroterme* ( De obicei, la fata locului putem vedea daca o putem repara, deoarece sunt modele care nu pot fi reparate )
- Pompe de Servo-directie ( In general, doar de Megane si Clio / Clio Symbol, cele fara parte electronica )
- Electro-ventilatoare ( Radiator, A/C, etc )( Si la astea, aceeasi poveste ca la Aeroterme )

De asemenea, ne ocupam si cu schimbatul becurilor ( pentru cine nu se pricepe sau nu are timp de asa ceva, cum ar fi la Megane 2) si alte servicii conexe ( gen schimbat cureaua la alternator, etc).

Manopera incepe de la 85 lei si poate ajunge la max. 200 lei, in functie de complexitatea lucrarii ( Gen A-class sau masini la care presupune slabire tampon, demontare bara fata, faruri, alte componente ale motorului, etc ).

De asemenea, se ofera 1 an garantie fiecarei lucrari. Deci nu trebuie sa stati cu griji ca ati reparat-o si, daca se intampla sa aiba vreo piesa vreun defect, "sa nu va mai cunoasca nimeni".

Cum am mentionat si mai devreme, satisfactia clientului reprezinta cea mai importanta treaba pentru noi. Un client il aduce pe urmatorul.


Service-ul se afla pe Strada Principatele Unite, nr.18. Este in zona Unirii (in spatele Mitropoliei), pe aceeasi strada cu Liceul de Muzica Dinu Lipati.

Numerele de telefon la care ne puteti contacta sunt: 0732 909 740 / 0722 563 947

Programul este de Luni-Vineri: 09:00 - 17:30

Va multumesc frumos !

Daca exista intrebari, le puteti lasa aici sau ma puteti contacta pe mail la: dan.istrate94@gmail.com

O seara buna !