Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Oglinzi exterioare de Nova pe 1310 CN3
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Piese auto - Dacia Clasic
vladlazar90
Salutare!

Vreau sa schimb oglinzile de pe Dacia mea, 1310 CN3 din 98. As vrea sa pun de Nova pentru ca sunt sferice si din poze par identice in rest, deci nu afecteaza aspectul masinii, iar ale mele dupa 20 de ani au devenit gri de la soare (plus una data peste cap). Cunoasteti daca se pot monta oglinzi de Nova in loc de 1310 reglabile din interior? Ma intereseaza sa schimb nu doar oglinda ci si capacele interior exterior de pe usa cu mecanismul de reglaj.

Mersi de sfaturi,
Vlad
BLUE R 19
Ce oglinzi sferice la Nova ? Poate la Solenta, alea sunt rotunjite. Oglinzile de Nova si CN 3 sunt de acelasi tip, au capacele, poate si suportii interior/exterior diferiti, ambele se regleaza din interior, in rest este posibil sa fie identice. Nova/Supernova - identice. Pui de 1310 CN 3 sau CN 4...simplu, ca sa arate bine pe masina.
BoR
Este corect ce scrie colegul vladlazar90. Corpul oglinzii montat pe berlină începând cu '97 este identic cu cel de pe Nova /SN.
Sticlele oglinzilor de Nova nu sunt plane, ci au acea convexitate care mărește raza de vizualizare. La fel și la berlină, însă doar pe dreapta. E benefică înlocuirea cu cele de Nova. Se păstrează doar triunghiurile de pe uși.
Adrian Frigo
QUOTE(BLUE R 19 @ 18 May 2017, 17:53)
Ce oglinzi sferice la Nova ? Poate la Solenta, alea sunt rotunjite. Oglinzile de Nova si CN 3 sunt de acelasi tip...

Sunt oglinzile alea de scria pe ele in partea de jos-''Obiectele din oglinda sunt mai aproape decat par!''.In rest,ce a cris BoR e corect! smile.gif
BoR
Asa este, doar ca pe ultimile SuperNova fabricate spre sfarsitul anului 2002 si 2003 nu mai apare acel scris "OBIECTELE DIN OGLINDA...".
vladlazar90
Salutare!

Eu intrebam de cele cu ''Obiectele din oglinda sunt mai aproape decat par!''. As vrea sa pun acest tip din ratiuni de securitate. Stiti cumva daca cele de SuperNova 2002-2003 merg puse? Sunt si sferice si seamana mai mult cu cele originale, nu au scris nimic pe ele.

Mersi de sfaturi, cand schimb am sa pun de Nova/SupeRNova si vad ce fac cu capacele.
BoR
Ai toate raspunsurile in conversatia de mai sus.
Da, toate oglinzile montate pe SuperNova au acea convexitate a sticlei chiar daca scrie sau nu textul cu "OBIECTELE...". Poti monta fara probleme carcasa de plastic cu sticla oglinzii de SuperNova, insa pastrezi prinderea de pe usa originala.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.