Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Probleme Dokker
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Dokker si Dokker Van > Dacia Dokker
catalinxx
Salut,
Am un Dokker Stepway 1.2 TCE din 2017, ce sa zic, multumit de el. Trage bine, consum acceptabil, stabil pentru inaltimea ei. Ma asteptam ca scaunele sa fie naspa, tipic dacia, DAR nu ma asteptam sa bata vantu pe la usile glisante de sa te inebuneasca. Usile trebuie trantine bine ca sa nu intre vantu ca la el acasa. Am incercat sa aliniez cele doua ghidaje ca sa stea usa mai apropiata, dar rezultate slabe. A reusit sa-i dea cineva de capat?
FoxLeo
uite o idee......http://www.tutorialexxx/2016/12/cheder-etansare-suplimentar-pe-usi.html

catalinxx
la usile culisante am gasit problema, vantul intra pe la manerele exterioare si iesea pe la carcasa celor interioare, este o fanta acolo, la care nu stiu la ce ar putea folosi. Oricum am pus mastic si nu mai intra vantul.
soricaadrian
Salut,
Apropo de defecte de fabricatie, am un Dokker fabricatie ianuarie 2018, motorizare 1.5 Dci cu aproape 9000 de km. Am descoperit cu stupoare ca aerul conditionat nu functioneaza cum trebuie - presiune scazuta freon in instalatie. Dupa 2 vizite la service, astept sa mi se schimbe conducta cu ventil de pe traseul de inalta presiune si ventilul de pe cea de joasa presiune.
Partea proasta este ca nu stie nimeni inca cat dureaza sa aduca conducta... iar fraierii stau prin trafic la 30 de grade fara aer conditionat..
soricaadrian
Mai adaug faptul ca la 25.000 de km am descoperit ca geometria rotilor fata nu este in regula, in sensul ca am uzura pe exteriorul ambelor roti.
sobrius
Eu la Dokker-ul Stepway din 2015 am avut usa culisanta dreapta indoita in partea superioara. Am semnalat probelma la receptia masinii iar raspunsul a fost ca se regleaza. Dpa doua saptamini si cateva contre verbale cu reprezentantii din service au schimbat usa pe garantie. Despre chederele adezive de la usile culisante (schimbate de 2 ori in garantie) nu cred ca sunt defecte de fabricatie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.