Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Produse pentru Detailing Auto
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Anunturi - Oferte Permanente
axell2000
Salutare tuturor și mulțumesc pentru accept; din pacate nu sint posesor de Renault dar… prima dragoste a fost Dacia!

Recent am început sa promovez in Romania citeva dintre produsele unor mici producatori din UK si incerc sa ofer și pasionatilor auto din Romania oportunitatea de a testa si achizitiona produse de detailing la preturi accesibile.

Aceste produse se adreseaza tuturor pasionatilor auto si cu precadere celor care isi ingrijesc singuri masinile si iubesc sa vada masina impecabila in fiecare zi.

Eu folosesc in mod curent multe dintre aceste produse și, dacă pot garanta cu ceva, pot sa va asigur ca sint cel putin de aceeasi calitate si cel putin la fel de performante ca multe dintre produsele marcilor consacrate (ex. Auto Glym, Meguiars, CarPro si altele).

Pentru inceput marcile reprezentate sint Obsession Wax, ODK Waxes si Wax-Planet; poate ca mărcile sau unele dintre produse va sunt deja cunoscute iar dacă nu, și sunteți interesați, atunci mi-ar face plăcere sa vi le prezint.

Iata cateva dintre produsele promovate: spuma de prespalare, sampon, quick detailer, dressing pentru interior, dressing pentru exterior si bineinteles o selectie de ceara auto (Carnauba, Montan, Nano, Sintetica, Ceramica etc).

[attachmentid=1628084930]

[attachmentid=1628084931]

[attachmentid=1628084932]

Pentru detalii suplimentare puteti sa postati aici intrebarile voastre si am sa raspund, deasemenea imi puteti trimite pm sau mesaje prin pagina de contact a magazinului online [http://www.expresswax.co.uk/].

Va multumesc si sper sa fie de interes.

O zi frumoasa va doresc,

Dan
Mutzunache
Salut,

Sunt interesat.

Daca ai un kit de mici mostre le pot incerca la atelier si pot reveni cu un review.axell2000
QUOTE(Mutzunache @ 6 May 2018, 18:18)
Salut,

Sunt interesat.

Daca ai un kit de mici mostre le pot incerca la atelier si pot reveni cu un review.
*Salut si multumesc pentru interes, apreciez.

Exista deja un pachet promotional in magazinul online si sper sa te ajute sa te familiarizezi cu gama de produse pe care o promovez.

http://www.expresswax.co.uk/cumpara/innova...-sample-pack-11

Pachetul INNOVATIONS Blue Label contine esantioane cu produse Obsession Wax:

- BLIZZARD - Snow Foam - 50ml
- PURIFY - Shampoo - 50ml
- ENHANCE SiO2 - Carnauba Gloss Enhancer - 50ml
- NERO – Tyre & Trim Dressing - 50ml
- LUSTRATE - Pre-Wax Cleanser - 50ml
- REVIVE - Leather Cleaner - 50ml
- FLAWLESS SiO2- Quick Detailer - 50ml
- PURGE - Citrus Tar & Glue Remover - 50ml
- RENEGADE - Fallout Remover - 50ml
- SPARKLE - All Purpose Cleaner - 50ml


In plus pachetul contine si doua lavete de microfibra (o parte a lavetei are fibra cu fir scurt iar cealalata parte are fibra cu fir putin mai lung) ideale pentru stergere si buffing.
axell2000
QUOTE(Mutzunache @ 6 May 2018, 18:18)
...Daca ai un kit de mici mostre le pot incerca la atelier si pot reveni cu un review...


Imi poti trimite te rog un mesaj cu detaliile (nume/adresa/nr de tel) prin pagina de contact a magazinului?

http://www.expresswax.co.uk/contact

Multumesc,
Dan
axell2000
Salutare, weekend-ul trecut am profitat de vremea buna si mi-am propus sa fac un scurt review la un produs deosebit, Ceara Auto "Divine" de la Obsession Wax.

Descriere:
Divine este rezultatul a peste 100 retete/amestecuri și mai mult de 24 luni de lucru.
Divine este o ceara din gama "show wax", o ceara care este atât de ușor de aplicat incat veți dori să o folositi în fiecare săptămână; dar în cazul în care nu aveți posibilitatea de a folosi o dată pe săptămână durabilitatea este de aproximativ 3 luni.
Finisajul oferit de această ceara deosebita este unul spectaculos, ofera profunzime culorii si un aspect de suprafata umeda de invidiat; folosind un adaos de SiO2 a fost creata o ceara din gama "show wax" cu adevărat deosebita ce poate fi folosita cu usurinta pe orice vreme, fie iarnă sau vară.
"Beading"-ul si "Sheeting"-ul oferite de Divine sunt la egalitate sau chiar depasesc ceea ce poate oferi un sealant, dar nu prezinta nici unul din dezavantajele acestuia din urma.

"You really have to try this wax for yourself to understand why this name was so important to us and why this wax was so long in development..." Obsession Wax
Chiar trebuie sa încercati aceasta ceara pentru tine pentru a întelege de ce acest nume a fost atât de important pentru noi si de ce aceasta ceara a fost atât de mult timp în dezvoltare.

Companionul perfect pentru Divine este Flawless - SiO2 Quick Detailer.
Divine ofera o durabilitate de pâna la 3 luni.

Metoda de Aplicare:
- Aplicati un strat foarte subtire pe toata masina, lasati sa se usuce pentru 15 minute** si stergeti cu prosoape de microfibra de cea mai buna calitate.
- La final, daca se doreste aplicarea unui al doilea strat de ceara Divine timpul de asteptare este de 30 min intre aplicari.
** Timpul de uscare depinde de temperatura mediului ambient; se recomanda un “swipe test” inainte de a indeparta stratul uscat.

[I]Test:

Pentru aplicare s-a folosit un pad aplicator de burete/spuma. Ceara are o consistenta destul de moale -untoasa- si s-a intins foarte usor.
Pentru a evita eventuale neplaceri la indepartarea rezidurilor dupa uscare (stergere greoaie) este foarte important ca ceara sa fie aplicata in straturi foarte fine!
Am aplicat pe toata masina si dupa un “swipe test” am indepartat rezidurile cu un prosop de microfibra; am remarcat ca se sterge foarte usor, fara a lasa nici un fel de urme.
Dupa stergere, am asteptat aproximativ 15 minute si am aplicat Flawless - SiO2 Quick Detailer.

Sper sa fie de interes.

Cu multumiri,
Dan

Rezultate:
axell2000
Acum in Magazinul Online!

My Webpage

Solution Finish Black Plastic & Vinyl Restorer - 28 ml si 340 ml

Solution Finish Black Trim Restorer este un produs nou, cu proprietati deosebite, care restaurează culoarea initiala a suprafețelor componentelor (negre) decolorate de vreme, oferindu-le o culoare proaspata si bogata, cu uscare rapida și fără a lasa in urma reziduri grase.

Formula unică folosește o tehnologie avansată cu polimeri special creati pentru a oferi un finisaj spectaculos, de lungă durată. Produsul este formulat si dedicat pentru uz professional; este o soluție fără silicon care utilizează numai uleiuri naturale, si este in concordanta cu directiva privind VOC (Volatile organic compounds).

Solution Finish Black Trim Restorer a fost dezvoltată de profesioniști pentru profesioniști.

Acest produs este formulat folosind doar cele mai bune ingrediente pe care nu le veti regăsiți de regulă în produse similare de larg consum.

Detailerii profesioniști au nevoie de cele mai bune produse din punct de vedere calitativ, care sunt rapide si ușor de utilizat, care obțin rezultate extraordinare și oferă rezultate perfecte la final.

Solution Finish Black Trim Restorer este produsul ideal pentru restaurarea, recondiționarea și protejarea suprafețelor componentelor (negre) cum ar fi:

-Bara de protecție, tampoane
-Capace oglinzi laterale
-Ornamente de exterior
-Garnituri de cauciuc de la portiere/portbagaj
-Bandouri laterale
-Suportii lamelelor ștergătoarelor


Dacă este fabricat din plastic negru, Solution Finish il va face să arate ca atunci cand era nou!

Nu numai că restaurează suprafețele negre - le oferă un finisaj proaspat și închis la culoare. Suprafețele tratate vor arata curate fara a fi unsuroase .

Durabilitatea depinde în cele din urmă de numeroși factori, cum ar fi calitatea, granulația și textura suprafetelor tratate, se estimeaza 6-8 luni dupa prima aplicare și mai mult de 12 luni pentru aplicari repetate.Solution Finish Black Plastic & Vinyl Restorer - KIT

Kitul include:

1 oz. (28 ml) Solution Finish Black Plastic & Vinyl Restorer
Soluția de finisare este ideală pentru restaurarea, recondiționarea și protejarea suprafețelor negre originale. Această formulă unică combină ingredientele vechi cu tehnologia avansată cu polimeri pentru a oferi un finisaj spectaculos, durabil, negru, de protecție. Produsul este formulat si dedicat pentru uz professional; este o soluție fără silicon care utilizează numai uleiuri naturale, si este in concordanta cu directiva privind VOC (Volatile organic compounds).

4 oz. (112 ml) Solution Finish Plastic & Trim Cleaner
Solution Finish Plastic & Trim Cleaner este un produs de curățare și degresare concentrat perfect formulat pentru a asigura pregătirea suprafeței dvs. Inainte de a aplica Solution Finish Black Plastic & Vinyl Restorer curățați zona dorită cu Solution Finish Plastic & Trim Cleaner pentru a îndepărta murdăria și uleiurile. Substanțele străine pot inhiba capacitatea Solution Finish de a adera uniform pe suprafață. Pregătiți mai întâi suprafața, ștergând-o cu un tampon de microfibră umezit usor cu alcool (Isopropyl alcohol).

Manusi din latex
Păstrați-vă mâinile curate în timp ce aplicați Solution Finish. Aceste mănuși sunt de mărime potrivită, universala.

2 Aplicatoare din microfibră
Aceste aplicatoare moi sunt perfecte pentru aplicarea produsului pe suprafetele barelor barelor de protecție și a altor piese mai late. Pastrati unul dintre aplicatoare curat pentru a sterge surplusul de produs după aplicare. Pentru intretinerea aplicatoarelor se recomanada spălarea lor cu detergent pentru microfibră.

Prosop microfibră, 16 x 16 inches
Utilizați acest prosop de microfibră pentru a curăța zona dorită cu alcool înainte de a aplica Solution Finish. Prosoapele sunt fabricate din microfibre durabile, absorbante. Pentru intretinerea prosoapelor se recomanada spălarea lor cu detergent pentru microfibră.

Solution Finish Black Trim Restorer este un produs nou, cu proprietati deosebite, care restaurează culoarea initiala a suprafețelor componentelor (negre) decolorate de vreme, oferindu-le o culoare proaspata si bogata, cu uscare rapida și fără a lasa in urma reziduri grase.

Formula unică folosește o tehnologie avansată cu polimeri special creati pentru a oferi un finisaj spectaculos, de lungă durată.

Solution Finish Black Trim Restorer a fost dezvoltată de profesioniști pentru profesioniști.

Acest produs este formulat folosind doar cele mai bune ingrediente pe care nu le veti regăsiți de regulă în produse similare de larg consum.

Detailerii profesioniști au nevoie de cele mai bune produse din punct de vedere calitativ, care sunt rapide si ușor de utilizat, care obțin rezultate extraordinare și oferă rezultate perfecte la final.

Solution Finish Black Trim Restorer este produsul ideal pentru restaurarea, recondiționarea și protejarea suprafețelor componentelor (negre) cum ar fi:

-Bara de protecție, tampoane
-Capace oglinzi laterale
-Ornamente de exterior
-Garnituri de cauciuc de la portiere/portbagaj
-Bandouri laterale
-Suportii lamelelor ștergătoarelor


Dacă este fabricat din plastic negru, Solution Finish il va face să arate ca atunci cand era nou!

Nu numai că restaurează suprafețele negre - le oferă un finisaj proaspat și închis la culoare. Suprafețele tratate vor arata curate fara a fi unsuroase.

Durabilitatea depinde în cele din urmă de numeroși factori, cum ar fi calitatea, granulația și textura suprafetelor tratate, se estimeaza 6-8 luni dupa prima aplicare și mai mult de 12 luni pentru aplicari repetate.

Cu multumiri,
Dan
Mutzunache
Multumesc pentru Solution Finish, il pandesc demult smile.gif.

Chiar e remarcabil cum il lauda toata lumea, dar mare grija la aplicare.

ohmy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.