Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Troncane caroseria
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Dokker si Dokker Van > Dacia Dokker
Radu Curaliuc
Buna ziua ,
De curand sunt proaspat posesor de Dacia Dokker 5 locuri 1,5 disel, an 2017. Am cumparato SH din Germania la 40000 km, iar acum am cu ea 55000 km .
De ceva timp in partea dreapta spate, in dreptul banchetei, se aude ca un troncanit foarte deranjant mai ales cand se merge pe drum denivelat sau cand iei niste gropi . Usa se inchide destul de bine , am stat chiar si eu in spate sa imi dau seama de la ce e , am impins usa sa stea fixa in mers , dar tot troncane si nu imi dau seama de la ce e . Precizez ca masina are reviziile facute toate in reprezentanta si nu apare cu nimic avarii .
A mai intalnit cineva problema asta ... i.ati gasit rezolvare ?
einstein1984
da la garantie ai dus-o?
Radu Curaliuc
Nu am dus.o pt ca mi.a fost frica ca o baga in service si apoi or zice ca e din cauza utilizarii "necorespunzatoare" , apoi tre sa platesc si intrare in service si constatare si reparatie ... cum e la noi . Mentionez ca masina nu e de firma si fiecare leu il scoti din buzunar
Victorine
Nu parca aveau ceva la sina aia de la usa? Au fost rechemari sau imi imaginez doar? Parca citisem ceva.
Radu Curaliuc
Rechemari au fost la softul de la pompa de injectie , asa mi.au spus cand am fost la revizia de 40000 km , dar de sina sau alte troncaneli nu a zis nimeni atunci ....
Victorine
Am mai gasit ceva cu bolturile de fixare ale spatarului banchetei stranse necorespunzator.
Si am mai gasit asta pe situl ANPC, stiam ca era ceva legat de usa, dar se pare ca sunt suruburile opritorului. Cică sunt vizate 1289 masini iar in alt document mai putine, 32:
iulia_boris
Troncaneala aia o am si eu si tot la usa ma gandeam c-ar fi beleaua dar chiar si dupa schimbatul opritoarelor tot trancane asa c-o las moarta.Dar este f posibil sa fie de la bancheta,dupa cum zici tu Victorine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.