Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dacia Sport
DaciaClub - Forum Dacia > Oldtimers > Oldtimers
HMV
Salutari. Vreau sa va intreb daca stiti vreo Dacie Sport de vanzare, de preferat 1410 cu usa scurta.
Maniak22
Am eu o usa scurta din 83 dar are rugina si trebuie sa mergi la fostul proprietar sa iti caute actele la ea ca e cu numere vechi radiata. Eu sunt plecat din tara numai am timp sa ma ocup de ea. Pret fix 1.000€
Dragos BN-LIA10
Salut, sunt eu interesat. Unde pot vedea masina?
tatabobu
Sunt multe chestii care nu se pupa in anuntul ala.
iustin_uap
Care-s alea?
maho
Iti zic eu unul: daca-i "noua", de ce-a fost vopsita sub grila? (Doar ce se vede la prima vedere, o fi si prin alte zone).
SteppenWolf
Pentru ca e restaurata. Chiar si cu 0 km o masina din 1989 nu ar fi ok azi la vopsea
maho
Am mai avut discutii pe notiunea de "restaurare": in momentul in care schimbi ceva la o masina (nu discut oportunitatea, sa fie clar), aia nu se mai numeste restaurare, poti sa-i zici oricum altfel. Nu mai inghititi pe nerasuflate tot ce va baga "influenserii" de pe net, pe gat. smile.gif
SteppenWolf
Pai daca nu schimbi inseamna ca o lasi asa cum e, nu?
https://youtu.be/Pz-Hyh68JuE
sobolan
QUOTE(maho @ 29 Jul 2019, 21:37)
in momentul in care schimbi ceva la o masina (nu discut oportunitatea, sa fie clar), aia nu se mai numeste restaurare,
*de la reconditionare in sus.....restaurare inseamna dezmembrat tot,refacut/reparat/inlocuit cu piese cat mai oem chiar si sh si pus la loc,restaurari corecte is foarte putine in tara dar sunt.....ca unii pun anvelope Danubiana sau Victoria si pompe de frana oem dar sh e treaba lor dar is pericole publice pe roti atunci cand circula smile.gif
Inca ceva,orice vehicul restaurat nu mai e ca nou orice i-ai face,multi nu inteleg de ce....ii lasam sa-si bata capul singuri ca sa afle de ce.
DACIOTUL_97
Sportiva aceea din anunț nu e noua. Da, kilometrajul e foarte posibil sa fie real, dar mașina e revopsita și lucrata la tablă. Prețul de 16k euro nu se justifica.
maho
QUOTE(SteppenWolf @ 29 Jul 2019, 21:49)
Pai daca nu schimbi inseamna ca o lasi asa cum e, nu?
https://youtu.be/Pz-Hyh68JuE
*


N-ai inteles. Poti sa repari un obiect sau sa-l inlocuiesti. Vad ca unora (multi) le e jena sa zica "am inlocuit capota/vopseaua/plm-ul", etc., suna mai pompos "am restaurat masina" si ies preturi mai bune de la clienti, de parca ar fi lucrat cu penseta la vopseaua originala a Voronetului.
In fine, fiecare ii zice cum vrea si cum se simte implinit.
@Daciotul_97: nu discut pretul, fiecare e liber sa ceara cat vrea.
tatabobu
In 800 de km cat zice ca are nu avea cum sa ajunga tapiteria aia atat de jupuita. Stiu, pentru ca in familie a existat o Dacia Sport din '84 cu aceleasi scaune bejulii, si in 15 ani cat am tot vazut-o mergand peste tot, inclusiv pe camp, n-am vazut asa rupturi. Si nu e de la stat in soare ca bordul e intreg (plec de la premisa ca nu l-a schimbat, da?).
Oglinzile arata mai bine decat cele corecte pentru anul ei de fabricatie, dar nu-s ale ei.
Volanul - sincer nu mai tin minte cand a fost pus modelul ala de volan, dar parca nu inca in '89.
Tot din amintiri, cornisa nu mai era cromata in anul ala (la fel, nu bag mana-n foc).
Fata aia de usa o stiam cu negru sus si jos, si insertie de material textil pe treimea mediana.
Jantele imi par revopsite fara a pastra culorile originale (bine, eu stiu cum au venit in '84, nu stiu daca in '89 mai erau cu dreptunghiurile vopsite in negru).
Cam astea-s chestiile care m-au facut sa zic ca-s niste chestii in neregula cu anuntul. Dar, ce-i drept e drept, masina arata foarte bine.
iulica89
Acum... pe fapte reale si povesti auzite: propietarul masinii nu a avut permis, masina a stat prin garaj vreo 2 ani, data afara datorita incapacitatii propietarului de a o folosi(de unde si tapiteria arsa excesiv de soare, bordul scapand-daca se da cu silicon pe un astfel de bord, am constatat faptul ca plezneste la o scurta perioada), cumparata acum cativa ani de cineva de prin constanta, tinichigerie facuta relativ indoielnic(in special la compartimentul motor), revopsita si cam atat... De fapt exploatata de cativa oportunisti de a face $$$$.
Consider a se inchide discutia pentru ca este lunga si inutila
pistritu
QUOTE(sobolan @ 29 Jul 2019, 20:51)
de la reconditionare in sus.....restaurare inseamna dezmembrat tot,refacut/reparat/inlocuit cu piese cat mai oem chiar si sh si pus la loc,restaurari corecte is foarte putine in tara dar sunt.....ca unii pun anvelope Danubiana sau Victoria si pompe de frana oem dar sh e treaba lor dar is pericole publice pe roti atunci cand circula smile.gif
Inca ceva,orice vehicul restaurat nu mai e ca nou orice i-ai face,multi nu inteleg de ce....ii lasam sa-si bata capul singuri ca sa afle de ce.
*


up.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.