Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Disponibilitate/montaj G.S.I.
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Lodgy > Dacia Lodgy
petreb
Pentru o Dacia Lodgy din 2013 fara Gear Shift Indicator exista vreo posibilitate sa fie montat acest indicator. Cam ce ar insemna si ce costuri ar fi?
einstein1984
trebuie sa stie softul din UCE injectie si sa ai tablou d ebord compatibil. desi toata mlumea "crede" ca te face sa tii masina subturata.... numai shumacheri.
petreb
Multumesc pentru raspuns. Sa inteleg ca trebuie actualizat softul si trebuie pus alt tablou de bord. Si pentru astea..... probabil la reprezentanta ar trebui sa intreb de costuri?
torquemada
Să scoatem globu de cristal

Lodgy ph1 2013, motorizare ? echipare?

GSI era/e standard, poate cineva s-a jucat pe unde nu trebuie.

petreb
Lodgy 1.2 tce din 2013 echipare Laureate.

Multumesc!

28 Jun 2019, 12:51:
Pe panoul de bord la turometru in dreapta exista cele locatii marcate pentru lumina de care ar trebui sa indice schimbarea intr o treapta superioara si cel care indica schimbarea in treapta inferioara. Dar in mers nu se aprinde nimic cu orice turatie as merge.
torquemada
1,2 TCe...

Dacă ești din București PM și vedem cum facem
petreb
Sunt din Sibiu.
petreb
Am vreo posibilitate sa verific daca optiunea e disponibila pe masina? Apare pe tester? Sau daca contactez Vocea clientului imi pot spune dupa seria de sasiu daca optiunea a fost pusa pe masina?
george75m
QUOTE(einstein1984 @ 28 Jun 2019, 10:10)
trebuie sa stie softul din UCE injectie si sa ai tablou d ebord compatibil. desi toata mlumea "crede" ca te face sa tii masina subturata.... numai shumacheri.
*

Lumea are dreptate, mai mult incurca acel indicator, eu nici nu ma uit la el, ca te lasa fara resurse in foarte multe situatii. Si nu conduc ca Schumacher, ba chiar foarte prudent, linistit si economic.
einstein1984
poti sa dai si aici seria de sasiu si aflam daca a avut gsi
petreb
UU1JSDB0548706505
einstein1984
la mine nu apare ca ar fi avand dotarea respectiva. Nici nu apare ca nu o avea, deci cred ca in perioada aia nu era oferita.
torquemada
Pe VIN-ul ăla nu apare explicit cu GSI, dar din date se observă că TdB(285J25587R) are versiunea de soft 0600 ce are GSI, rămâne de interogat mașina și văzut ce și cum
petreb
Am inteles. Multumesc mult. O sa merg cu masina la un service sa ii puna tester ul sa imi dea mai multe detalii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.