Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: parere Dacia Lodgy programul RABLA
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Lodgy > Dacia Lodgy
cristixxh
Salut, maica-mea vrea sa-si ia un Dacia Lodgy 1.5 dCi prin programul rabla, acum avand un Renault Scenic I 1.6 16v. Ce parere aveti despre aceasta masina? Alte alternative tot spatioase? Nu suporta masinile mici, gen Sandero, Clio. Alternative sa nu treaca de 18.000 eur., nu conteaza daca e Dacia sau Renault, combustibilul nici atat. Mersi!
Victorine
Curios. Zic și eu, cred ca tipul combustibilului / motorului (benzina/ motorina/ GPL/ hibrid/ electric) e de obicei unul din primele criterii la alegerea unei mașini. Sau ar trebui sa fie. Pentru ca si costurile de întreținere difera. Plus alte aspecte care deriva de aici.
alfabit
Mai bine un SUV, e bun și de dus copii / nepoții la școală, măcar Duster să te încadrezi în 18,000 € dar în cazul tău aș face un efort și i-aș lua maică-mii un Tucson sau Santa Fe să fie suficient de mare.
cristixxh
QUOTE(alfabit @ 29 Aug 2020, 06:19)
Mai bine un SUV, e bun și de dus copii / nepoții la școală, măcar Duster să te încadrezi în 18,000 € dar în cazul tău aș face un efort și i-aș lua maică-mii un Tucson sau Santa Fe să fie suficient de mare.
*m-ai crede daca ti-as spune ca ea e fixata pe Dacia - Renault? initial s-a gandit la un Captur, am zis eu ca e prea micut, ea vrea SUV sau monovolum - eu le prefer pe ambele. Azi am fost la Dacia, ca a fost libera de la lucru, a fost inchis, peste doua saptamani ii expira ITP-ul la rabla asta, probabil atunci o sa trecem si pe la Dacia, vazand azi un Lodgy in trafic, ea vazandu-l din trecere a zis ca e prea mare, probabil o sa isi ia un Duster sau, de ce nu, ceva de la Renault. Problema e ca i-a placut si Zoe blink.gif
george75m
Depinde cate persoane vrea sa transporte cu masina, asta voi stiti.
Lodgy se cumpara pentru cele 7 locuri, sau pentru spatiul mare de transport, daca se rabateaza banchetele.
Intr-adevar, este mare. Este foarte utila o camera la mers cu spatele, pentru parcari.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.