Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ajutor resturare piese caroserie dacia 1300!
DaciaClub - Forum Dacia > Oldtimers > Oldtimers
hekatos
Va salut! Nu gasesc piese de caroserie cum ar fi praguri, lonjeroane, podea pedalier, placheta portbagaj aia mare din stanga. Daca ma poate ajuta cineva cu informatii mi-ar fi de mare ajutor! Sau ma puteti suna 0766242709. Multumesc!
maho
Daca la o masina trebuie sa inlocuiesti toate astea (praguri, lonjeroane, pod pedalier), ma intreb cum arata piesele care putrezesc primele de obicei (aripi fata, de exemplu, care-s cel mai greu de gasit).
Pragurile se pot face, cauta un atelier care sa aiba abkant si se poate rezolva. Pod pedalier mai greu (daca nu-l poti carpi), da' daca si lonjeroanele sunt praf...
iustin_uap
Praguri si segmente reparatie portbagaj se mai gasesc. Pentru lonjeroane si in special pedalier va trebui sa aveti rabdare si sa fiti dispus sa platiti cateva sute bune de lei. OLXul si grupurile de pe Facebook au devenit principalele surse de piese, deci va sfatuiesc sa incercati acolo, asta daca nu cumva aveti timp de colindat magazine de piese prin tara in speranta ca mai gasiti ceva.

Daca toate cele amintite mai sus trebuie schimbate, va sfatuiesc si eu sa cautati o masina in mintile ei si sa scapati de bataile de cap, asta daca nu cumva are valoare sentimentala.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.