Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anvelope Sandero Stepway
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Sandero > Piese auto - Dacia Sandero
Dang3r
Buna ziua! Am achizitionat un Sandero Stepway 100 Eco-G varianta comfort si cu pachet de iarna. Locuiesc in Germania si masina inca nu a sosit desi am comandat-o la inceputul verii. Am inteles ca vine echipata cu anvelope de vara si deci sunt interesat sa iau unele pentru iarna. Momentan conduc un Land Rover Freelander pe care am avut tot anul anvelope BF Goodrich AT M+S KO2 si am fost multumit in orice situatie As vrea asa ceva si pentru Sandero, dar nu sunt sigur de dimensiuni. Cred ca are 205/60/r16. As fi interesat ce anvelope cu ce dimensiuni ati pus pe noul Sandero Stepway? Variantele de BFG AT pe care le-am gasit difera la dimensiuni, nu am gasit 205 60 r16. Multumesc pentru informatii!
einstein1984
Sandero are anvelope de strada, nu ATuri ca un 4X4 . La 205/60/R16 cat are sandero nu o sa gasesti ATuri, dar gasesti all season. abia agsesc dusteristii pe 65.
tipitescu
Da, comfortul vine cu Continental EcoContact 6 205/60 R16 92H.
RazvanF
Nu poti compara Freelanderul cu Sandero la tinuta de drum, indiferent de pneurile folosite. Masina aia este mult mai mare, mult mai grea si mult mai lata.
Daca vrei allseasons pentru Sandero iti recomand Michelin Climate Plus, sau Continental AllSeason.
stolniceanulucian

Daca vrei All Season neaparat eu as merge pe Good Year Vector 4 Seasons

Dang3r
QUOTE(stolniceanulucian @ 16 Aug 2021, 18:41)
Daca vrei All Season neaparat eu as merge pe Good Year Vector 4 Seasons
*

Interesant. Da, dupa ce am mai frunzarit netul cateva zile mi-am dat seama ca pentru drumurile de aici nu este necesar AT iar pentru clima de aici cu ierni slabe si mai multa apa se recomanda mai mult all season decat exclusiv de iarna. Chiar daca acele all season le porti doar iarna. Dar ma gandeam la Bridgestone Blizzak LM 005 XL M+S . Mecanicul la care merg regulat mi-a zis ca cel mai important este cat de repede franzeaza masina indiferent de mediu, mai putin relevant fiind consumul sau zgomotul. Bridgestone Blizzak au clasa A de franare. Ca pret 75.24 euro spre exemplu, fata de good year 83.72, care are clasa B la franare.

Bridgestone Blizzak

Goodyear Vector 4SeasonS Gen 3
stolniceanulucian

Ai dreptate cu franarea.

Mai este importanta si tractiunea pe zapada.
Unele all seasonuri sunt la limita cu tractiunea pe zapada si risti sa ramai impotmolit in zapada destul de mica.
aly
Salut, aveti idee ce ET au jantele de pe Sandero Stepway eco-g, 2021, as vrea sa cumpar una pt rezerva, nu prea am increde in acel kit de reparatie. Mentionez
ca a venit cu anvelope de Vara 205-60-r16, iar pt iarna am luat in set 205-55-r16. Pe net nu m-am lamurit ba are fi Et 40, ba ar fi Et 45.
einstein1984
daca tot nu ai anvelope de iarna conforme, ce conteaza ca e ETul gresit?
alfabit
QUOTE(aly @ 4 Oct 2021, 09:32)
...
anvelope de  Vara 205-60-r16, iar pt iarna  am luat in set 205-55-r16. Pe net nu m-am lamurit ba are fi Et 40, ba ar fi Et 45.
*

ET ( offset ) este al jenții, nu are treabă cu anvelopa.

Dacă vrei să știi ET la jentele de pe mașină scrie pe exteriorul lor, nici măcar nu e nevoie să demontezi una de pe mașină să citești pe ea.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.