Deci nu-i mai inteleg pe Ferrari, sa mor. Au cel mai puternic motor, au un pilot cat de cat bun, Leclerc.
Se vaita ca masina sufera din cauza ca haleste pneuri si trebuie sa faca management. OK, ieri Pirelli a impus 3 opriri, deci se putea trage de anvelope, deci problema cu degradarea e "rezolvata". Si totusi.....uite ca e degradarea-nu e degradarea....ca a avut in fata un RB (daca nu era Perez pacalici avea 2), 2 McLaren, 1 Mercedes (si daca nu era LH pinguin, avea 2). Mda....
De ce zic ca Perez e pacalici. Pai dupa ce e clar ca are masina care e capabila de locul 1-2, nu numai ca nu scoate din ea nici jumatate din ce poate, dar in cursele trecute o face tanc si da in altii, acum isi ia 5 secunde pentru track limits si ce face in urmatoarele tururi? Isi mai ia inca 5 ca sa fie bine sa nu fie rau.
Sigur ca au mai fost piloti care si-au mai luat 5 secunde de mai multe ori (Gasly de exemplu), insa ala a fost prins in niste dueluri unde s-a ingehsuit, s-a impins....cu adversarul. Perez le-a luat aiurea. Cel putin a doua.
Altfel, desi mi-a placut ideea cu 3 pit stop-uri obligatorii pentru ca am vazut dueluri si depasiri mai multe ca altadata, pentru ca s-a putu trage de anvelope, totusi e cam mult 3 schimburi. Frumos dar cam vanzoleala.....nu mai stiai....care a intrat, care n-a intrat, care cand trebuie sa intre, care ce roti mai are disponibile.....un pic cam ciudat.
Max deja poate sa-si ia concediu....in locul lui RB l-as da accidentat si as testa toti pilotii de rezerva pe care-i am.

Sau l-as baga pe Ricci pe masina lui (ca sa va ce poate), l-as lasa pe Lawson pe Alpha Tauri pana la final.
McLaren se lupta sa ia locul Aston Martin in clasament....si cred ca o vor face, ca puncteaza cu 2 masini, nu cu una. Inteleg ca Stroll e baiatul lui tata, dar ca si Perez, mai mult iroseste masina aia.
La Wlliams se pare ca boss-ul, ex-ul Mercedes, zice ca-l vrea pe Sargeant in echipa si la anul.
Daca zice el, nu-l contrazic, dar nu mi s-a parut deloc ca pustiul a confirmat. Sigur ca n-are masina, dar nici Lawson n-are mare masina si parca totusi.....unul pare pilot, unul nu.