Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anvelope run flat
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Sandero > Imbunatatiri - Dacia Sandero
Alyosa2001
Buna seara stie cineva daca se gasesc anvelope run flat pentru Sandero si unde?
paul_damian
Se gasesc, o cautare in Google te ajuta.
M-am gandit si eu, dar omul de la Vianor (partener Nokian) m-a sfatuit sa nu imi iau, fiind mai grele si mai greu de reparat. Practic, a zis, o data ce a trebuit sa mearga dezumflate nu mai poti conta pe ele, ca nu s-a distrus structura de rezistenta. Chiar si Nokian, pe site-ul lor, spune ca trebuie verificate extrem de bine.
Alyosa2001
Mulțumesc pentru răspuns, eu chiar am căutat dar nu am găsit de 185/65 R15. Îi trebuiau pt că am butelia cu gaz dedesubt și nu am roată de rezervă, dar chiar și dacă aș găsi, la prețurile care sunt nu se justifică
stolniceanulucian

Daca ai butelie GPL o roata de rezerva ingusta e cea mai buna solutie, nu ocupa mult spatiu
Gasesti in targ cu 200-300 de ron

Alyosa2001
Mulțumesc, o să caut
Dom Vasi
QUOTE(paul_damian @ 8 Oct 2022, 14:36)
Se gasesc, o cautare in Google te ajuta.
M-am gandit si eu, dar omul de la Vianor (partener Nokian) m-a sfatuit sa nu imi iau, fiind mai grele si mai greu de reparat. Practic, a zis, o data ce a trebuit sa mearga dezumflate nu mai poti conta pe ele, ca nu s-a distrus structura de rezistenta. Chiar si Nokian, pe site-ul lor, spune ca trebuie verificate extrem de bine.
*

Nu sunt 185/65/15 RunFlat. Probabil confunzi cu XL ce zici in post.
Nu recomand XL ca distrugi articulatia,sunt mai rigide.

Initiator iei roata slim pe 15 inch ingusta.E cea mai buna solutie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.