Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Update navigație
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Sandero > Imbunatatiri - Dacia Sandero
Jonny88
Salutare.Tocmai ce am cumpărat un Sandero Stepway 2015 din Belgia și am o nelămurire.Cum fac și eu update sa îmi vadă harta României?Îmi vede locația dar pe harta nu îmi arata nimic.
einstein1984
https://dacia.welcome.naviextras.com/
Jonny88
I-am făcut update la ultima versiune dar nimic.Nu îmi vede harta pe România.
Gil26
Ultima versiune la care ai facut update este 9.1.3?
Navigatia este cea originala (soft nemodificat) sau este "deblocata"?
In sistemul de navigatie este si harta pentru Romania?
(tinand cont si ca "Tocmai ce am cumpărat un Sandero Stepway 2015 din Belgia ... ")
Jonny88
Nu este nimic modat.In lista de tari nu am România.Navigatia îmi vede coordonatele locației actuale dar pe harta nu îmi arata nimic
Gil26
Atunci fie faci update de harti oficial de pe site (cu licenta) inclusiv Roamania, fie deblochezi navigatia si iti faci singur (informatii, tutoriale, etc. gasesti destul pe internet, inclusiv pe acest forum), fie apelezi la cineva contracost care poate sa faca asta (vezi si sectiunea Anunturi - Oferte Permanente de pe forum, sunt si colegi care fac asta in diferite orase\zone), fie cumperi \instalezi Menavrus, fie … (depinde si de tine)
Jonny88
Mie la versiunea chiar și după update îmi arata 4.1.0
Gil26
Da, aceasta este ultima versiune pentru MediaNav Standard, dar eu m-am referit si la update harti inclusiv Romania (daca nu este in sistem).
Jonny88
Am înțeles.Eu nu am găsit Harta României și pe partea de navigație nu am văzut nimic schimbat după update
Gil26
Ca sa fie mai clar: update versiune \sistem este un lucru iar hartile din MediaNav altul.
Jonny88
Deci pentru harti trebuie sa apelez la cineva
Gil26
Referitor la asta ceea ce am scris in postul #6 ramane valabil (cateva optiuni, iar asta depinde si de tine).
Jonny88
Mulțumesc frumos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.