Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Identificare garnitura motor 0.9tce
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Sandero > Piese auto - Dacia Sandero
spiridusu84
Buna ziua. Am si eu un Sandero Stepway din 2014 cu motorul de 0.9tce. Stie cineva cum se numeste garnitura din poza si de unde as putea sa o cumpar?
YRX
Cred ca e vorba de o flansa - 110460088R, nu are garnitura, sau cel putin nu apare ca piesa.

Cand cauti piese foloseste un catalog online gen:

https://partsouq.com/en/catalog/genuine/uni...65&uid=45765&q=

Bagi datele masinii si dupa ce localiezi piesa si gasesti codul OE poti sa o comanzi la un magazin.

La scurgerea aia eu as investiga mai degraba garnitura capacului.
spiridusu84
QUOTE(YRX @ 24 Apr 2024, 11:50)
Cred ca e vorba de o flansa - 110460088R, nu are garnitura, sau cel putin nu apare ca piesa.

Pare a fi asemanatoare dar vad ca e pt un motor de 1.2

QUOTE(YRX @ 24 Apr 2024, 11:50)
Cand cauti piese foloseste un catalog online gen:

https://partsouq.com/en/catalog/genuine/uni...65&uid=45765&q=

Bagi datele masinii si dupa ce localiezi piesa si gasesti codul OE poti sa o comanzi la un magazin.

La scurgerea aia eu as investiga mai degraba garnitura capacului.
*

Am bagat seria mea si imi spune ca nu a gasit nimic sad.gif

YRX
Cred ca e comuna 0.9 si 1,2. Vezi ca are codul pe ea, uita-te la cea de pe motor, sa fii sigur.

Pe cataloagele online nu prea merge cu cautarea dupa VIN decat daca ai versiunea cu bani. Trebuie sa cauti masina manual - model, codul ala din 4 caractere, cod motor.
Eu am cautat Sandero 2 cu motor H4B.

Dar inca o data, verifica cu atentie scurgerea, mie mi se pare ca e de la capac. Spala zona cu un spray de frane si monitoeizeaza pe unee incepe sa curga. Flansa asta este montata cu mastic, daca musteste pe la ea poti sa o dai jos si sa o montezi din nou.
spiridusu84
Am inteles. Masticul ala sti ce ar trebui sa fie? Se gaseste de cumparat? Cred ca daca o desfac, ce e acolo trebuie inlocuit.
marculescu.
Cumpără mastic de etanșare, să fie pt ulei și temperatura
spiridusu84
Am inteles. Multumesc pentru sfaturi. cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.