Sa revenim la subiect va rog.
- nu am intrebat nici daca e posibil nici alte informatii tehnice legate de constructia unui asemenea ansamblu.
- daca intreb ceva despre legi asta nu inseamna ca deja m-am si apucat de incropit ceva.
- intrebarea mea era premergatoare oricarui plan de realizare de asa ceva.
daca exista legislatie clara pe tema asta nu as risca o amenda doar ca sa-mi fac moftul de a construi ceva.
- siguranta constructiei si alte teste asta este o alta discutie si ma indoiesc ca majoritatea barelor din china au fost testate in cine stie ce scenarii, dar cu siguranta nu voi face ceva la misto daca ma apuc.
- exemplul meu e de pe emag nu de pe coclauri.ro
- estetica prinderii si decibelii sunt subiecte neinteresante pt mine, am avut 3 randuri de bare pana acum pe diverse masini si nu m-au deranjat nicicum.
Deci are cineva vreun raspuns strict la subiect ?
QUOTE(IRONICK @ 4 Feb 2025, 19:44)
Daca tu nu stiai ca aluminiul ala are o alta rezistenta fata de cel de bricolaje, atunci cum garantezi tu ca ce vei pune pe el o sa reziste la o forta minima de impact? Si nu neaparat impact, ci frana puternica, denivelare etc
Unde crezi tu ca zboara bagajul?
Sa nu mai zic ca exemplul tau pe langa faptul ca are o prindere urata, o sa fie si extrem de zgomotos in mers.