Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: covorase de interir de fartec
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Piese auto - Dacia Clasic
ydaniel
sunt cele mai bune,dar nu am mai vazut;) voi stiti ceva?
sobolan
rolas e bun...dar nu cred sa mai vezi asa ceva...doar uitate pe undeva....cauta UAP/UAMT pe la dezmembrari poate ai noroc de vreo pereche bune.....
ydaniel
rolast vrei sa zici:) am da s-au uzat;) am gasit la un magazin dar nu e modelul clasic;)astea de fartec sunt mari si acopera toata mocheta;)
argon
si eu caut covorase, dar clasice, nu sa acopere tot in fata...
diaconuliviu
Adica sa-ti ramina mocheta pe stinga dezvelita? Si cind pui talpa murdara acolo sa se imbibe mocheta de mizerie?
Si eu voiam "integrale" dar, in lipsa si pentru a nu mai da bani am luat ambele covorase - atit ale celei noi cit si ale celei vechi - si le-am amplasat asa incit mare parte din mocheta sa fie acoperita. Un covor e profilat dar lat, celalalt e dreptunghiular si mai ingust.
Cind oi da de bani o sa iau unele corespunzatoare.
argon
da..cu mocheta dezvelita, asa a fost original si asa vreau. Gasesc in magazin? si la ce scor?
sobolan
vezi ca erau prin metro covorase MICHELIN....fac toti banii wink.gif
ydaniel
pai erau cam 130 lei:)
pai liviu are dreptate;)e mai bine acoperit;) dar inca caut de fartec;)
FLP
eu le am pe alea rolast, si dupa 9 ani inca sunt de calitate
Alexu7
am vazut la cineva in stanga acolo un suport unde sa tii piciorul asemenea unei pedale ( din aia mare zici ca-i de tractor ) da facae toti banii ca aveai unde sa pui talpa fara sa murdaresti
FLP
ca la BMW ?smile.gif
Alexu7
ca la Dacie blush.gif

da ca la bemveu blush.gif, nu se agsesc de alea ceva de lipit montat acolo? icon_mrgreen.gif
ydaniel
mai bine covorase integrale
papamuntz991
si eu caut covorase care sa fie potrivite si nu am gasit la un pret accesibil...daniele...sa imi arati si mie cum sunt alea de rolast si alea de fartec...
ydaniel
pai cele de rolast-dupa care s-au copiat multe(inclusiv cele de artego tg jiu sunt cele care lasa o bucata de mocheta neacoperita),cele de fartec sunt groase si acopera toata zona.arata bine si nu au miros:)
Adrian_Boy
Pana la urma ce covorase mai folositi pe la masinile voastre, ceva care sa acopere cat mai mult, dar sa dea si bine smile.gif
ydaniel
eu recomand cele de arteca jilava:)
cam 70lei setu:)
Adrian_Boy
Ai o poza ceva ?
ydaniel
nu am da trebuie sa ma crezi pe cuvant;)smile.gif
tzepesch
Arteca Jilava e fostu Fartec? sau ma rog, mai exista Fartec?

6 May 2009, 22:00:
citit acu pe net
nu mai e Fartecu de mult, cumparat de unii din Polonia. Sa ma foot in botu lor cu complexurile lor rezidentiale de rahat pe bat cu arhitecti de toata jena. Mi-e si scarba sa ma prezint ca arhitect ca se uita lumea la mine ca la "Balustru Maro" (cine cunoaste)

Dobitoci notorii, in frunte cu guvernantii nostrii de tot kktul. Ma scuzati, ma ambalasem
ydaniel
arteca e in jilava si fartec era in bv.
baranga
eu am pe masina covorase de cauciuc de lada;cauciuc gros "russian style,ceva gen tavita,acopera toata mocheta si le-am luat de la dezmembrari gratis;cred ca nu tine masina cat o sa tina covorasele astea tongue.gif
ydaniel
sunt urate:))
tot mai frumoase sunt cele de arteca;)smile.gif
BoR
Cunoaste cineva producatorul acestor covorase, sau un distribuitor unde se pot gasi?[attachmentid=1628041557]
BLUE R 19
Au copiat multi modelul asta, cu ceva variatii. Am si eu unele asemanatoare si foarte groase, am avut si pe Nova, vin bine ca acopera totul. Pe un model de genul asta scrie ceva chinezesc, cu caractere latine.
ydaniel
Artego tg jiu!!
BoR
Mulțumesc mult!
BoR
In urma informatiei primite de la colegul @ydaniel, am contactat prin mail firma Artego Tg-Jiu in scopul achizitiei unui set nou de covorase, modelul de mai sus. Un reprezentant al firmei mi-a confirmat existenta pe stoc, pretul fiind undeva pe la 40-50 ron setul fata-spate.
Confirmand dorinta achizitiei unui set complet de covorase, surpriza a venit din partea d-lui director general Artego ce m-a contactat telefonic, oferindu-mi gratuit produsele, inclusiv transportul acestora prin curierat, ca raspuns la interesul acordat pentru produsele firmei Artego. Astazi le-am primit.
Iata ca exista inca oameni de calitate in Romania!
Multumesc, @ydaniel!
ydaniel
Ma bucur,vreau sa mai iau si eu 2 seturi.
Cred ca ma voi duce personal la fabrica,poate mai gasesc si furtune instalatie racire.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.