Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cum dezinstalez jocuri de pe Nokia E50?
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > In Car Entertainment > GSM Zone
Sony
Azi am instalat doua jocuri pe cardul unui E50. Cand am incercat sa le dau remove, telefonul nu a vrut sa le dezinstaleze. Le-am sters de pe card din fisierul unde le salvasem inainte de instalare, dar desi fisierul este gol le vad in continuare ca fiind instalate.
Cum reusesc sa le dovedesc?
twingooo
copiaza ce e important de pe cartela de memorie si da-i un format!ce se vede sunt niste registri...daca nu te deranjaza, nu-i baga in seama!noroc ca instalarea a fost facuta pe cartela!

bafta
l@u
Si daca nu era pe cartela facea o resoftare................oricum solutia cea mai buna este cea de sus cu formatarea.................ca si la comp degeaba stergi daca nu dezinstalezi(add-remove din control panel).Vezi sa nu ai aplicatiile deschise ca nu se pot dezinstala.Ceea ce ma inerveaza si la 6680-ul meu este ca trebe sa dau mereu iesire-iesire si daca nu ramane aplicatia in fundal si apoi da erori si se ,,inteapa"
Sony
Multam fain! Asa voi face.

23 Sep 2007, 14:51:
Am reusit sa dezinstalez din meniu, fara format.

Am o alta neclaritate. Din cate stiu telefonul este din seria 60. Descarc aplicatii pentru seria 60, dar telefonul nu imi recunoaste extensia SIS. Cum pot rezolva?
eminescu0
S60 sunt majoritatea, dar asta e varianta noua, numita S60 3rd edition (OS 9.1), care nu accepta aplicatii facute pentru vechile generatii (6680, n70, etc.)
twingooo
iti raspund tot eu...schimba xtensia in .jar
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.