miros neplacut in habitaclu, care ar putea fi sursa?
![]() ![]() ![]() |
miros neplacut in habitaclu, care ar putea fi sursa?
tatuci |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de la uleiul ars/vaselina din usi miroase. Asta daca esti sigur ca traseul de evacuare nu scapa, si ma refer aici incepand cu galeriile.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
1410_coupe |
![]()
|
![]() Daciiiator coupe Group: Members Posts: 24 Joined: 4 August 07 From: Galati ![]() |
Salut!!
De la usi s-ar putea sa fie ,caci daca o sa ai curiozitatea sa desfaci cartonul de pe usa o sa vezi ca tabla este unsa cu vaselina in cazul meu ,iar vaselinele noi din comert au un miros aiurea ...iar cand mai e si cald afara se incinge aia,vezi daca de la aia e ,cauta vaselina fara miros (de obicei astea minerale is cu miros) |
--------------------
kymco
agylity 50/in curand sportiva
2007 1410 coupe|multi zic ,putini stiu
|
|
tatuci |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
la asta nu m-am gandit dar e tragic de plauzibila (mai ales ca fostul proprietar se lauda cu cat ulei a pus in praguri si vaselina in usi ca sa ramana tabla intacta)
acum vine partea mai urata a lucrurilor...cum scap de necaz? o varianta ar fi sa scot toata vaselina din usi si sa o inlocuiesc cu alta neminerala...exista si alte variante/ |
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|
1410_coupe |
![]()
|
![]() Daciiiator coupe Group: Members Posts: 24 Joined: 4 August 07 From: Galati ![]() |
pai sa izolezi nu ai cum, trebuie curatat,dar tu verifica totusi daca de la aia e ,desi e destul de clar ,dar in schimb nu stiu cum poti sa cureti pragurile hai usile ca usile dar la praguri nu imi dau seama.
|
--------------------
kymco
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
la praguri ar trebui sa izolezi gaurile alea din interior, la podul din fata . In spate nu mai stiu daca are gauri
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
dai fetele de usi jos, si pui folie lipita cu silicon pe toate gaurile din dublura usii. Ideeal ar fi sa cureti mizeria aia de ulei ars amestecat cu vaselina din usi(cum cred ca ai), si sa pui o vaselina de calitate, mai rasarita, care nu miroase.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
1410_coupe |
![]()
|
Degeaba pune folie are pe unde sa iasa (pe la geam,pe la suruburi cand filetezi),cea mai buna solutie e sa curete mai intai ,si sa caute vaselina galbena,de aia am eu si nu are nici un miros si nici nu se incinge,uitete ca daca e vaselina verde e minerala si aia pute de trasneste,de aia se pune la balamale de porti,mai e un tip rosie aia nu are miros dar e greoaie ,sufocanta.
|
--------------------
kymco
|
|
paulca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 March 07 From: medias ![]() |
Pai daca soarecii ti-au mincat instalatia electrica , mai au si ei necesitati fiziologice ca sa nu zic altfel. Nu?
|
--------------------
dacia
1310+GPL
1997
- sb03kfs
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
mai sunt unii care isi pun ulei sub mocheta .. la pedaliere...miros alea de iti ia nasu
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
m_and_trix |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 144 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate iti ploua in masina si s-a imbibat mocheta sau tapiteria de aia pute in masina.
![]() |
--------------------
AUDI
A4 AVANT
2004 1.9 TDI
- B-989-NLY
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum zici pare ca ar fi de la vaselina si uleiul din usi si praguri.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 13:07 |