mocheta podea, spalare/uscare/inlocuire
![]() ![]() ![]() |
mocheta podea, spalare/uscare/inlocuire
super dan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 May 19 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 1.5 dCi
- BC 97 ACD
|
|||
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.341 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Găsești atât nouă, dar și din dezmembrări.
De obicei este mai scumpă nouă, dar îți recomand să afli prețurile de la reprezentanță (sau magazin de piese auto, poate să fie și online) și să întrebi și la dezmembrări (câteodată se aruncă și cer cât ar fi de nou). |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
super dan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 May 19 ![]() |
multumesc de raspuns.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 1.5 dCi
- BC 97 ACD
|
|
DianaMaria88 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 June 22 ![]() |
QUOTE(super dan @ 26 May 2019, 16:17) Buna ziua. Am un Duster 2011 1.5 dCi si am ceva probleme cu mocheta din masina. Am avut geamurile intredeschise pentru aerisirea masinii, dar a venit o ploaie destul de puternica si a patruns apa in masina, iar acum am mocheta uda. Exista vreo posibilitate sa cumpar mocheta noua sau sunt pe piata doar variantele SH provenite din masini accidentate? Am patit si eu acelasi lucru cu masina mea. Am inlocuit mocheta cu una SH si apoi am cumparat niste Rollfastcovorase pentru a o proteja, in cazul in care mai uit geamurile intredeschise. Pana acum am reusit sa nu le pun la grea incercare. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pfuai ce de reclama aici.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:18 |