nuante de alb ptr nova, vopsea auto
![]() ![]() ![]() |
nuante de alb ptr nova, vopsea auto
liviu_buc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 19 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
EX-Dacia
Logan
2005-1400 cmc Posesor mandru de Logan Ambiance 1400 cmc
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
La mine în talon scrie ALB NOVA
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
liviu_buc |
![]()
|
la mine scrie ALB si atat
|
--------------------
EX-Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu știu dacă te ajută cu ceva...așa arată ALB NOVA: HPIM3053.jpg ( Size: 33.29k )
Number of downloads: 625
Coduri de culori poți găsi în cataloagele din supermarketuri, unde sunt expuse acele marker-e pentru corectat zgârieturi...nuanțele le poți compara direct de pe cutiile de vopsea... |
--------------------
-
-
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
acum ca tot vorbiti de vopsea si eu inca nu am gasit un raspuns pentru problema mea, asa ca mai intreb odata.
La mine in portbagaj nu scrie codul culorii.am cautat peste tot si nu gasec. cine are o NOVA de culoare Sylver Diamant 40? care e codul culorii? se poate interesa cineva?va rog. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Trebuia să fie scris în portbagaj?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(Catalin Marinarul @ 24 Mar 2007, 15:59) am mai facut un topic despre problema asta si multi mi-au zis ca scrie undeva in portbagaj. niste baieti de la mine din oras tot in portbagaj s-au uitat si ei. nu e scris la mine sau a fost acoperit cu vopsea . de asta zic. cine are culoarea la masina SYLVER DIAMANT 40 sa imi zica si mie codul culorii. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
liviu_buc |
![]()
|
pai si alb nova e singura nuanta de alb folosita pe dacia nova sau mai sunt si altele??care este codul lor??
|
--------------------
EX-Dacia
Logan
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Salut!
Si eu am Nova alba, din 1998. N-as vrea sa te descurajez, dar vopseaua si-a schimbat culoarea dupa atatia ani. Chiar daca ai avea vopsea originala (pe vremuri fabricantul furniza si o cutiuta cu 1/4 sau chiar 1/2 kg de vopsea. Deh, vremuri....), deci, chiar daca ai avea vopsea "originala", ai constata ca are o alta nuanta. Reparatiile gen retus nu sunt prea reusite la o vopsea de vechimea asta. Fie te multumesti cu "ce iese", fie o vopsesti toata (cum as vrea sa fac eu la vara!!) Bafta!! PS Am auzit ca se poate "regla" culoarea la unii furnizori de servicii cu utilaje mai sofisticate, dar la cati bani costa, mai pui ceva si o vopsesti complet. |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
liviu_buc |
![]()
|
posibil,dar daca o revopsesti toata isi pierde din valoare apoi a mea e impecabila cu exceptia unor puncte de rugina,vreau sa zic ca am vazut supernove care arata de 1o ori mai prost ca a mea...si apoi ai dreptate nuanta in timp se pierde deoarece se decoloreaza una alta desi la mine vopseaua pare destul de alba zic asta ptr ca la unii se vede clar ca e galbuie sau cu orice alta tenta decat alb...oricum a mea e fabricatie noiembrie 1999...e printre ultimele serii de nova facute..
This post has been edited by liviu_buc: 24 Mar 2007, 22:19 |
--------------------
EX-Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 04:42 |