pierdere ulei servodirectie
![]() ![]() ![]() |
pierdere ulei servodirectie
_LAUR_ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 clima
- DB-06-phf
|
|||
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
salut
desi eu am fara servodirectie, din ce am tot citit prin topicurile altora principala problema e legata de acel simering care se uzeaza si pe la el curge... sper sa-ti fie cu folos aceasta informatie...mai multe nu stiu sa-ti spun |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
si mie imi curge la fel....da nu imi curge asa de mult si de repede....inainte imi curgea mult.....pana mi-am dat seama ...si am inv cum sa fac ca sa nu mai curga asa de mult......cand iei viraj nu mai lua pana la capat de tot...ca sa faca poc volanu si sa nu mai aiva unde se duce.....toata manevra este sa nu dai de volan pana la capat....in ambele sensuri......ultima oara cand am completat a fost akm vreo 3 4 luni......si nu m-ai mi-a curs.....deoarece nu mai dau de volan pana la capat .......s problema este de la semeringu acela de care zicea si baiatu ala mai devreme......sper sa iti fie de folos sfatu meu.....ciao.... ca altfel treb sa schimbi caseta de directie si nu cred ca iti convine sa o schimbi pe prafu asta....ca una noua este in jur de 1100 RON..plus manopera.....deci stai linistit ca eu am problema asta de 2 ani si am tot completat si nu s-a intmplat nimic.....daca ai pe cineva sa intrebi mai bine ...care cunoaste....ar fi bine sa vezi ce sfat iti da si el.....ciao...
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
_LAUR_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 January 09 ![]() |
totusi nu cred ca este normal sa piarda chiar daca virezi de volan la maxim..oricum imi este imposibil sa nu virez volanul maxim mai ales cand plec dimineata si am un spatiu f mic fata de cel parcat in fata mea si la fel si fata de cel din spate(lipsa locurilor de parcare)...si inca o rugaminte, se poate sa-mi explice si mie cineva unde se gaseste acel semering(unde este pozitionat) si daca il pot schimba eu sau trebui neaparat sa o duc la vreun ,,mester"?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 clima
- DB-06-phf
|
|
Valman |
![]()
|
![]() B, C, CE, D Group: Members Posts: 267 Joined: 10 April 09 ![]() |
QUOTE(_LAUR_ @ 3 Dec 2009, 17:38) ...se poate sa-mi explice si mie cineva unde se gaseste acel semering(unde este pozitionat) si daca il pot schimba eu sau trebui neaparat sa o duc la vreun ,,mester"? http://www.daciaclub.ro/Solenza-caseta-de-...ml#entry1415481 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala Valvoline : "Different engines have different needs."
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
semeringu ala este in dreptu la rezervoru de lichid de servo directie....daca dai roata jos il vezi ....da nu prea ajungi la el pe acolo...treb sa dai scutu jos....asa cred eu...mester de ocazie.....da nu prea iti recomand sa te bagi tu sa il schimbi....si nush daca se poate......mai bine intreaba un mester.....sal......
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
drog |
![]()
|
![]() Razvanel Group: Members Posts: 74 Joined: 2 February 09 From: Iasi ![]() |
Daca gasesti pata de ulei ,sub masina, in partea stanga cum te uiti la ea (masina) , mai pierde ulei si pe la Presostat (sonda servo).
This post has been edited by drog: 3 Dec 2009, 23:37 |
--------------------
Dacia
Solentza
Scala/2003
- IS-06-xxx
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Am schimbat caseta de directie la 100000km pt ca avea un pic de joc dar nu am avut probleme cu pierderea de lichid pe la ea.
Cred ca are un rol important faptul ca m-am comportat cu ea ca la carte si anume:nu am lasat masina cu rotile virate,am evitat pe cat posibil sa virez la maxim si sa o turez,am virat la maxim doar atunci cand a trebuit sa fac manevre in spatii stramte si nu se putea evita virarea la maxim. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
in 2 ani n am consumat 1 l de ulei de servo...inca mai e un sfert bidon ul ,sper sa nu expire
![]() |
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
petre.radu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 November 09 ![]() |
Teoretic problema nu e foarte mare cu acele scurgeri de ulei dar,acel ulei scurs poate afecta bucsile de cauciuc stiut fiind faptul ca reactioneaza cu cauciucul care nu e facut sa lucreze in ulei sau alte produse de acest gen(eu am schimbat din aceasta cauza bucsile de la bara stabilizatoare.).
|
--------------------
dacia
solenza
2005;confort
- DB O7 SWP
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
@ petre.radu: Perfect de acord cu tine.
![]() |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Enoiu Silviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 12 February 06 ![]() |
Salut.Stie cineva daca pot sa pierd ulei de la caseta de directie pe la burduful casetei de directie si daca il pot schimba.?Am observat ca burduful este murdar de ulei,la fel si lonjeronul si suportul de la motor.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:55 |