planare chiuloasa, am nevoie de o firma serioasa
![]() ![]() ![]() |
planare chiuloasa, am nevoie de o firma serioasa
danielM |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru fidel Group: Members Posts: 22 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1981
- B2XBOG Nu am avut bani de masina asa ca mi-am luat o Dacia.
|
|||
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
In Iasi chiuloasele se repara foarte bine la daewoo.Cred ca si in Bucuresti se poate face asa ceva.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
pentru chiulasa te pot ajuta eu...am facut-o pe-a mea saptamana trecuta...am 2 solutii, una cu 600k manopera, alta cu 700;
o recomand pe cea de 700, vei vedea de ce! da mp sau suna la 0745342125 |
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
am si eu cateva supape care nu mai inchid
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
un alt loc de rectificat (nu numai chiulase ci si vibrochen) este pe bulevardul Timisoara, la service-ul Fiat.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
600 +100 la baiat pt ca am avut prioritate!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai ia aia de 400.sunt 2 seringi si se numeste metal lichid
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
e mai bun poxipol
![]() sa revenim...zi-mi si mie ce ti-au facut in aia 1.200.000 ca eu as vrea sa schimb si supape si ghiduri si scaune si semeringuri... |
--------------------
-
-
-
|
|
danielM |
![]()
|
![]() Membru fidel Group: Members Posts: 22 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
mi-a facut reconditionat toata chiuloasa , cu supapele si ghidurile , arcuri,talere si sigurantele mele si reductia la un cilindru unde arunca ulei . Am bagat set nou , si multe alte piese pe langa si acum toarce motorul (torsul asta m-a costat vreo 18 milioane)
|
--------------------
DACIA
1300
1981
- B2XBOG Nu am avut bani de masina asa ca mi-am luat o Dacia.
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(Ov @ 10 Mar 2005, 12:42) un alt loc de rectificat (nu numai chiulase ci si vibrochen) este pe bulevardul Timisoara, la service-ul Fiat. Acolo sunt niste mari berbeci, nu au masina buna de rectificat. Am planat si eu o chiulasa acum , si aveam diferente de nivel de la camera 1 la 4 de 1.5 zecimi, si ma intrebam de ce nu merge echilibrat motorul. Mi-au dat planul drept, dar oblic! luand ca punct de referinta partea de sus a chiulasei, care nu se stramba niciodata. La dacie nu prea se simte, mai ales daca nu este un motor la care ai mari pretentii. Cred ca in tot bucurestiul mai exista 2-3 masini unde poti sa un plan bun. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
ydaniel |
![]()
|
sgm acolo am facut-o si eu!depinde cine ti-a lucrat-o!il stii pe nume??
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
La un motor fara pretentii ca cel de dacie nu se simte diferenta de raport de comprimare. Repet, in Bucuresti nu sunt decat 2 sau 3 meseriasi care stiu sa planeze o chiulasa.
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
ydaniel |
![]()
|
ok sgm asta o stiam!dar macar spune-ne daca stii exact cine si unde !pt viitor
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 22:12 |