pompa frana defecta?, se blocheaza toate rotile
![]() ![]() ![]() |
pompa frana defecta?, se blocheaza toate rotile
byku |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1978
- BC-02GSP
|
|||
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
A umblat cineva de curînd la șurubul care reglează cursa liberă a pedalei de frînă?
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
mbabusanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 June 06 ![]() |
incearca sa imprumuti o pompa de frana de la cineva inainte de toate si testeaza pe masina. le faci prin eliminare. asta daca gasesti pe cineva sa-si demonteze pompa de pe autoturism (eu nu as face).
|
--------------------
dacia
break
VS-12-FIX
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Îți pot da eu o pompă. Am una dublu circuit care are filetul normal de iar instalația mea are filet de simplu circuit.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
byku |
![]()
|
nu cred ca s-a umblat la surubul care reggleaza cursa pedalei!
o sa verific!daca nu-si revine cred ca o sa schimb garniturile de la pompa veche si o s-o montez pe aceea!sper sa se rezolve treaba! ms de indicatii! voi reveni cu amanunte |
--------------------
dacia
1300
1978
- BC-02GSP
|
|
gugul |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 25 June 06 ![]() |
verifica daca nu se blocheaza placutele si tamburii, de la rugina, sau pistonas etrier ruginit si nu revine, eu am patit o iarna.
bafta |
--------------------
dacia
1310
1995 berlina
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
mie mi se intampla sa ramana pedala sus de tot,si tare,adica nu o poti calca,iar daca imediat iei piciorul si apesi iar pe ea functioneaza normal
Mai nasol este in trafc cand trebuie sa pui frana si tu ai pedala inghetata,trebuie sa fi pe faza nu mi se intampla tot timpul,dar se intampla exact cand nu te astepti stie cineva ceva?? |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
byku |
![]()
|
QUOTE(fiderzen @ 1 Aug 2006, 07:45) mie mi se intampla sa ramana pedala sus de tot,si tare,adica nu o poti calca,iar daca imediat iei piciorul si apesi iar pe ea functioneaza normal Mai nasol este in trafc cand trebuie sa pui frana si tu ai pedala inghetata,trebuie sa fi pe faza nu mi se intampla tot timpul,dar se intampla exact cand nu te astepti stie cineva ceva?? exact asa mi se intampla si mie doar ca la mine nu mai functioneaza normal dupa ce se blocheaza!trebuie sa slabesc conductele si sa eliberez presiunea! maine voi schimba pompa cu cea veche( cu garnituri schimbate) pt ca in ultimile 2 zile am reparat masina unui amic( antifonat, schimbat arcuri, amortizoare, bascule, pivoti) si nu am avut timp sa ma ocup de ea! cred ca pana la urma daca nu merge nici cu pompa veche schimb puntea spate cu totul! |
--------------------
dacia
1300
1978
- BC-02GSP
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Pompa simplu circuit? Vezi de supapa de descarcare, chiar daca pompa e noua. Iar acea tija de atac pompa se regleaza de regula dupa fiecare interventie. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
byku |
![]()
|
sorry ca nu am mai postat dar nu prea am mai avut timp!
am rezolvat problema cu franele - i-am pus servofrana( din aceea cu 3 conducte) luata de la un mosulica care vroia sa dea masina la fier vechi. merge super bine! multumesc celor care au postat, voi tine minte sfaturile! rog moderatorii sa inchida topicul! |
--------------------
dacia
1300
1978
- BC-02GSP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 18:52 |