pompa frana simplu circuit dacia 1300, numai asam ???
![]() ![]() ![]() |
pompa frana simplu circuit dacia 1300, numai asam ???
panzerjager |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 6 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1979
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Da si tu tel. la vreo 2 service-uri care fac si itp, intreba-i, poate poti pune cu dublu circuit, si o pui la ei - obligat iti vor face si proba pe stand, faci itp-ul la ei si daca ai iar probleme la frana nu te vor taxa din nou (partea de service, nu de itp).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
nu stiu de ce, dar o sa sa pui dublu circuit... cam asa vor asti acuma de la ITP.
|
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Eu am pus de Asam acum 2 ani si in ziua de azi sunt ok garniturile in ea , singurul incovenient este paharul care are filetul de la baza din plastic , mi s-a rupt o data in pompa cand strangeam capacul .
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
mihai7575 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
QUOTE(panzerjager @ 12 May 2011, 13:57) Am o problema cu franele, adica la o franare progresiva imi merge pedala pana la podea...si m-am gandit sa iau o pompa noua. Am umblat jumatate de cluj si in toate magazinele n-am gasit pompe de frana pe simplu circuit numai de asam, autospeed, master...care-s mai proaste... ![]() ce sa fac ? sa iau una de asam? sa umblu in ea sa vad daca nu e ceva garnitura , supapa dusa? sau sa incerc una de la remat de pe o masina de acolo... ce-mi recomandati, nu de alta dar ma paste si verificarea.... pompa cu dublu circuit am inteles k nu pot pune pt se leaga la ITP daca faci modificari la ea, adica daca n-o lasi pe cea care a fost proiectata din fabrica, fie ea si cu simplu circuit.... nu-i monta pompa cu dublu circuit,vei avea probleme la itp ,incearca totusi la un remat,dar mai bine si la service dacia pe la mecanicii auto,poate mai au ei. |
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|
panzerjager |
![]()
|
am gasit pompa italiana,TRP ii spune cu simplu circuit...arata bine la exterior ma gandeam sa o iau aia...sper sa nu am probleme cu dansa
![]() |
--------------------
dacia
1300
1979
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
E foarte buna aia italiana.
Am eu o pompa noua, simpla circuit, romaneasca, fabricata acum 20 de ani, daca esti interesat! ![]() |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
panzerjager |
![]()
|
multumesc pentru oferta, dar raman la cea italiana pentru ca daca zici ca o ai de 20 ani, chiar daca e noua, cu siguranta garniturile de cauciuc(foarte bune la vremea aia) si-au modificat elasticitata, si daca ar fi sa le inlocuiesc n-as gasi numai ceva cazaturi facute de catre ceva SRL.
|
--------------------
dacia
1300
1979
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am luat eu pompa LPR in iarna. Am facut comanda la cineva de pe forum si am primit-o prin curier. Pana acum merge foarte bine. Am pus codul in topicul cu coduri .
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 08:35 |