pompa injectie mecanica Vs. electronica
![]() ![]() ![]() |
pompa injectie mecanica Vs. electronica
samatax |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 24 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
- B-36-???
|
|||
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
samatax, dar dupa ce ai schimbat pompa originala, calculatorul masinii mai are vreun sens, sau ai renuntat si la el? ca dupa mine e cam in plus acolo...
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
samatax |
![]()
|
mai are el ceva treaba...dar nu stiu exact ce.Singura chestie e ca imi ramane becul de bujii din bord apris si mi s-a spus ca din cauza calculatorului ca numai vede pompa.Bujiile functioneaza corect.Cam atat...de cand am schimbat-o am facut 35.000km
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
- B-36-???
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Becul de la bujii din bord ramane aprins pt ca calculatorul nu mai sesizeaza folosirea acceleratiei electronice.La pompa mecanica cablul de acceleratie este direct pe ea.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
matroz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 July 06 ![]() |
|
--------------------
pejo
407
2005
|
|
samatax |
![]()
|
Galati, str. George Cosbuc in spate la H. Moldova. Duplecs se cheama. Acum am 85.000 km cu pompa asta SH ... mai am 5000 si o ajung pe aia noua
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
- B-36-???
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Cum faci sa iei ITP-ul?
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
Doruletzu_Alba |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 December 07 ![]() |
Salutare,natiune romana!
Vreau sa va spun ca si eu am facut o modificare la Dacia papuc de 1,9 cu pompa de injectie de Renault11 1,6D,mecanica,si merge! Merge foarte bine.Am avut putina bataie de cap cu semnele la distributie,dar pana la urma am reusit. Daca vreti,va pot da detalii mai multe. E super-OK! 11 Dec 2007, 18:29: Raspuns la originea pompei de injectie Delphi: FRATILOR!!! E un hibrid de Lucas....facut in Turcia! Am facut o modificare cu pompa mecanica de la un Renault 11 1,6D pe un papuc 1,9D si merge.MERGE!!! This post has been edited by Doruletzu_Alba: 11 Dec 2007, 18:29 |
--------------------
Opel
Omega,Ascona,Kadett
1994,1986,1988
- AB02ZRP
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Hai descrie cum ai facut!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Doruletzu_Alba |
![]()
|
Mai intai m-am asigurat ca pompa aia care o avea masina,originala(Delphi.made in turkey) e defecta,asta dupa ce saracutza Dacie a fost plimbata "la cravata" pe la reprezentanta Dacia din Alba-Iulia,dupa ce niste dobitoci si-au bagat putin "degetelele" pe la distributie,apoi pe la un alt service autorizat Dacia......in fine.Masina e a unui apropiat de-al meu...vreau sa va spun ce eu nu sunt nici pe departe mecanic auto,am o meserie total invers
![]() Am montat pompa,dupa ce m-am chinuit sa o scot pe cea originala (fulia e de antimoniu si s-a faramat bucati-bucatele),apoi am vazut ca ,de fapt,e putin mai lunga decat cea originala.Nici o problema...a trebuit sa modific putin conductele,dar au ramas in aceeasi ordine de aprindere. dupa ce pompa a fost montata,incepe calvarul: punerea la semne. Neavand nici un semn,am scos injectorul1 (1 este cel de langa cutia de viteze) si am rotit motorul cu o inelara pana cand pistonul a ajuns in pozitia maxima superioara. Am desfacut capacul de la axul cu came si l-am rotit si pe el asfel incat tot la pistonul 1 cele doua "ondulatii" ale axului,cea de la admisie si cea de la evacuare sa fie indreptate in sus. Pompa de injectie am amorsat-o,am alimentat cu un + electrovalva apoi am rotit-o pana la momentul la care a inceput sa injecteze motorina la pistonul 1. Cam atat ! si,apropo's....am uitat sa va spun....pompa originala are canal de pana pe ax,iar pana nu! ![]() |
--------------------
Opel
Omega,Ascona,Kadett
1994,1986,1988
- AB02ZRP
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Un bun coleg de la servici are un papuc diesel la care a adaptat pompa mecanica. Merge foarte bine, consum asemanator, pana acum e multumit.
Ps. Si pompele mecanice au regulatoare, de turatie, de suprasarcina, etc. This post has been edited by autom: 14 Dec 2007, 18:33 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Doruletzu_Alba |
![]()
|
Da,au regulatoare si,parerea mea,sunt bune.Bune si reusite,chiar daca sunt de editie veche
![]() |
--------------------
Opel
Omega,Ascona,Kadett
1994,1986,1988
- AB02ZRP
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Oprirea motorului se face prin tragere de sufa sau se poate modifica sa se opreasca din contact? (la asta mecanica ma refer).
This post has been edited by CIPTUNING: 17 Sep 2010, 16:56 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:57 |