probleme alarma viper can, nu mai face nimic
![]() ![]() ![]() |
probleme alarma viper can, nu mai face nimic
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu ai o factură sau altă hârtie pe care e scris modelul? Probabil că în manual scrie ceva în legătură cu asta... Sau încearcă la un centru care montează așa ceva, poate recunoaște cineva de acolo problema, sau modelul alarmei după telecomandă.
EDIT: Ușile se încuie toate? Plafoniera (setată să se aprindă cu ușile deschise) se stinge când închizi ușile? This post has been edited by C a t a l i n: 18 Jul 2011, 08:23 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Se incuie toate. Am verificat si contactele usilor (m-am gandit sa nu fi ramas ceva blocat) si sunt toate ok.
O sa dau o fuga la ala care a montat-o, dar stau prost cu timpul si am zis sa risc o intrebare ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Încearcă asta:
QUOTE Your alarm system is in valet mode. To fix this problem: Unlock the car, and open the door. With the door open, and the car unlocked, press: LOCK/UNLOCK button ONCE, press the AUX button ONCE, and then press the LOCK/UNLOCK button ONCE more. When you press this key combination, the vehicle security system should begin functioning correctly again. |
--------------------
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
notat
Am mai gasit o combinatie (din ce-am gasit pe net alarma mea se pare ca-i din seria 3xx de la viper) cu butonul valet si o s-o incerc si p'aia Multumesc, 18 Jul 2011, 19:11: QUOTE(C a t a l i n @ 18 Jul 2011, 14:28) A mers. Multumesc mult! This post has been edited by Ov: 18 Jul 2011, 18:11 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pentru nimic.
Eu aș renunța la alarmele after-market. Părerea mea e că nu fac decât să ușureze munca hoților. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
Am si alarma de fabrica. Paza buna trece primejdia rea
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:08 |