probleme alimentare gpl, nu mai intra gpl
![]() ![]() ![]() |
probleme alimentare gpl, nu mai intra gpl
zeul_ares |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1995/berlina
|
|||
KidTx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 19 July 06 From: Buc ![]() |
ok clincanitul din spate se aude dar electrovalva de pe plaman deschide??vezi sa nu i-ti lipseasca -
pune contactul si ia un - de la baterie si punel direct pe - de la electrovalva de pe plaman vezi daca deschide sau langa plaman mai este o electrovalva incearca si pe aia cu - This post has been edited by KidTx: 6 Nov 2007, 22:13 |
--------------------
Dacia
1310
1995
- B 05 MKM Repar obiecte pierdute
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu mai vine gaz e clar una din cele 3 electrovalve.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
robinetul de pebutelie inchis
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
zeul_ares |
![]() ![]()
|
QUOTE(KidTx @ 6 Nov 2007, 22:12) ok clincanitul din spate se aude dar electrovalva de pe plaman deschide??vezi sa nu i-ti lipseasca - pune contactul si ia un - de la baterie si punel direct pe - de la electrovalva de pe plaman vezi daca deschide sau langa plaman mai este o electrovalva incearca si pe aia cu - am mers cu gpl vreo 250 de km in acea zi ,deci nu are cum sa imi lipseasca.Ar mai fi o posibiliatate dar ma indoiesc ,am cerut ajutorul unui mecanic de dacii (un vecin) si mia reglat motorul pe benzina,dupa asta nu a mai mers deloc desii am incercat eu sa o reglez sa mearga pe gpl. P.S. Imi e cam frica sa incerc asta pentru ca sunt incepator si cu gpl e mai periculos. QUOTE(PaulT @ 6 Nov 2007, 22:20) Unde pot gasii un service bun de gpl atunci,parca e unu pe la Lacul Morii,poate ma ajutati cu o parerea despre acest service si cine stie poate si cu niste preturi. De asemenea un alt service mai aproape de drumul taberei ar fi bun. QUOTE(bygy007 @ 6 Nov 2007, 23:32) se inchide cumva singur ? ca eu nu am umblat la el?Daca da ,o sa incerc si aceasta varianta . Multumesc pentru interes si astept si alte posibile rezolvari sau dezvoltari ale celor deja expuse |
--------------------
dacia
1310
1995/berlina
|
|
silv2911 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 November 07 ![]() |
daca ti-a reglat-o pe benzina s-ar putea sa fie de la delco. La toate masinile care le-am vazut cu gpl era delco-ul in alta pozitie decat cele pe benzina. incearca sa umbli pe acolo.. poate reusesti
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1982
- AG-08-RDI
|
|
zeul_ares |
![]()
|
QUOTE(silv2911 @ 7 Nov 2007, 15:45) daca ti-a reglat-o pe benzina s-ar putea sa fie de la delco. La toate masinile care le-am vazut cu gpl era delco-ul in alta pozitie decat cele pe benzina. incearca sa umbli pe acolo.. poate reusesti ![]() Am sa incerc ,dar din cate stiu eu reglajul la delco are legatura cu turatia motorului ,mie pur si simplu nu imi intra gpl. Cred ca daca ar fi de la delcou ar intra macar gpl si ar muri motorul sau ceva de genul asta. multumesc pentru sfat,am sa incerc ,si astept si altele. 7 Nov 2007, 21:30: Nu se poate asa ceva......masina mea e bantuita ,in seara asta a mers gpl-ul fara probleme,fara sa umblu deloc la ea. Acum iintentionez sa ii fac o revizie la gpl,poate ma ajutati cu cateva indrumari unde sa o fac bine si ieftin . De asemenea daca isi da seama cineva de ce masina mea face aceste figuri as fi foarte recunoscator sa aflu raspunsul Multumesc anticipat. This post has been edited by zeul_ares: 7 Nov 2007, 21:30 |
--------------------
dacia
1310
1995/berlina
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
este un topic pe tema GPL-ului unde se vorbeste si de reglaje http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...indpost&p=75628
This post has been edited by bygy007: 8 Nov 2007, 02:17 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
chivuletz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 August 07 ![]() |
cei de pe langa Lacul Morii sunt destul de buni, dar faza e k trebuie sa fi si putin darnic
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 li
2002
- gr-03-pxx
|
|
KidTx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 19 July 06 From: Buc ![]() |
tevile de CU de sub masina nu ai cum sa le lovesti sa le presezi pt ca vin pe dupa marginea la lonjeron
|
--------------------
Dacia
1310
1995
- B 05 MKM Repar obiecte pierdute
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 09:34 |