probleme inchidere electrica geam sofer
![]() ![]() ![]() |
probleme inchidere electrica geam sofer
reddog |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 October 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
banuiesc ca esti in garantie asa ca mai bine mergi la service !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Am si eu problema cu geamul de pe dreapta fata. Mi s-a intamplat de doua ori sa nu se deschida. Azi am vrut sa ma duc in service si m-am jucat cu el in speranta ca se va bloca. A functionat impecabil.
Banuiesc ca pe o ploaie o sa raman cu el blocat in pozitia deschis. ![]() Dacia... te lasa la greu. ![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
bogdy33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 31 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O problema as putea spune si eu ca am, dar la geamurile din spate. Nu se pot deschide si nici inchide decat daca apas simultan si butonul central dintre scaune si butonul de actionare a geamurilor.Nu am mers la service deoarece abia aseara am sesizat problema.
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- B-07-xxx
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
@bogdy33 - Cred ca sau terminat pozele de avatar la tine.
![]() Initial nu m-am uitat la nick-name-uri si nu intelegeam nimic. Dar nici dupa ce m-am lamurit cu chestia asta tot nu inteleg ce vrei sa spui. Care e butonul ala "central dintre scaune" de care vorbesti? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
bogdy33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 31 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Butonul dintre scaune este butonul care urmeaza in prelungire dupa" joystik-ul" de la oglinzi chiar pe tunelul central Iar referitor la avatar sper ca nu este o problema cu ce am ales sa ma reprezinte pe mine si masina mea
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- B-07-xxx
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
M-a distrat coincidenta pozelor la doi useri si care culmea au postat unul dupa altul. Evident ca e treaba ta ce avatar folosesti, sa-l stapanesti sanatos
![]() Butonul tau central (de blocare a actionarii geamurilor din spate, acum am inteles) se comporta ca si cum nu are doua pozitii stabile, si blocat si deblocat. Sta numai pe blocat si dupa actionare pe deblocat revine in starea blocat. E defect! Cand apesi pe el face un "clic" si ramane apasat sau nu face si revine? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
bogdy33 |
![]()
|
Am coborat acum pana la masina in mod special sa verific daca face sau nu "clik" butonul cu pricina si surpriza: acum merge. Oare pentru cat timp?
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- B-07-xxx
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
Eu am patit alta chestie:
Cand au fost ploile alea in Buc, de ploua in continuu 2 saptamani, geamul din dreapta mergea sacadat. M-am cam speriat, dar dupa ce au trecut ploile si s-a uscat, merge ok. |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:16 |