probleme zgomot de apa, :((
![]() ![]() ![]() |
probleme zgomot de apa, :((
nastrut |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Matiz
2003/SE Power
- B69UMK
|
|||
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Asa se intampla si la mine.
E de la calorifer, nu stiu ce rezolvare are, dar voi urmari cu interes post-ul. |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
nastrut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 March 07 From: Bucuresti ![]() |
am fost chiar azi la un service auto de mi-am schimbat uleiul si filtrul de ulei , si mecanicul mi-a zis ca e normal sa se auda asa , ca e de la calorifer.....oare nu se poate face ceva sa nu se mai auda? imi da senzatia ca imi ploua in masina.
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2003/SE Power
- B69UMK
|
|
Remus66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
Problema tipica la Supernova!
Ai caloriferul spart si iti intra aer in instalatie.Caloriferele ca si radiatoarele de altfel sunt produse de Romradiatoare Brasov si sunt foarte proaste.Baga mina sub calorifer, in partea dreapta la pasager, ai sa vezi cele doua tevi ce vin din compartimentul motor si pipaie sub ele cit iti ajunge mina.Daca gasesti umed, diagnosticul este clar.Din pacate si noul calorifer va avea mai devreme sau mai tirziu aceeasi soarta, nemaivorbind de faptul ca pentru a-l schimba trebuie demontata toata consola centrala.Eu personal l-am schimbat singur si i-am scurtat cele doua tevi pe care le-am conectat apoi cu buc. de furtun. Astfel nu am mai demontat consola centrala.Incearca o cautare dupa "calorifer" si vei avea o multime de detalii. |
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
2005
- B-71-KPD Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|
nastrut |
![]()
|
remus66 daca pierd pe acolo apa e ceva grav? cat ma costa un nou calorifer? nu ai idee? de unde esti? poate m-ai putea ajuta daca esti din bucuresti contracost binenteles. astept un raspuns, mersi anticipat
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2003/SE Power
- B69UMK
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Search!!!!! Subiectul e discutat de n ori!
![]() Search dupa cuvantul calorifer si o sa ai de citit vreo 2 zile! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Nu se aude numai cand caloriferul e spart, atunci curge
![]() La mine se aude si dupa ce l-am schimbat, in vara. Si nu stiu cat de mult e de la aerisire, ca am verificat asta de doua ori si continua sa se auda, mai ales cand e rece. Cred ca mai bine te impaci cu ideea. p.s. schimbatul e in jur de 200-250 lei cu manopera. |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pot confirma ca daca , caloriferul nu curge NU este spart !
Am schimbat caloriferul si tot asa face ! Am comparat cu alta DSN si tot asa face . Motivul intradevar este de la calorifer . Tevile prin care trece lichidul de racire sunt foarte mici si din cauza presiunii lichidului apare acel zgomot . Intradevar un search iti raspundea mai repede si mai bine ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
da..asta insemna ca traseul de racire primeste aer..de verificat capacul de la vasul de expansiune.
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
nastrut |
![]() ![]()
|
pot sa va spun ca am gasit antigel iar azi in locul pasagerului din dreapta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
2003/SE Power
- B69UMK
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Degeaba opresti caldura. La SN antigelul circula tot timpul prin calorifer...chiar daca ai caldura oprita.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bun mecanic ai.
1) Vine cu solutii dinastea idioate bune de distrus eficienta sistemului de racire 2) Da sfaturi idioate, ca habar nu are cum merge climatizarea la SN, da' isi da cu parerea..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@driverx
te contrazic un pic la punctul 1 - am avut problema cu caloriferul la fosta mea SRN - si am pus solutie de astupat porii instalatiei de racire (2+2 parca) si si-a facut treaba excelent - iar vara motorul se racea foarte bine, nu am simtit diferenta probleme sunt daca pui prea multa solutie - dar pe sticluta spune dozajul (cat la litrul de lichid de racire) |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu nu contest ca si-a facut treaba. Se pare ca si un banal ou baga in racire isi face treaba. Numai ca eu stau si ma intreb CUM ganditi. Oare cumva acel praf are o intelijenta asa de ridicata de cauta gaurile din sistem, sau cumva se depune pe unde apuca?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
principiul de "functionare" al prafului este urmatorul:
diluat in apa - ramane asa pentru un an doi in suspensie doar cu mici depuneri (daca se dozeaza cum trebuie) - dar in contact cu aerul se intareste (in cazul porilor/fisurilor) - practic el se intareste/depune doar in locurile unde intra aer in sistemul de racire (care in mod normal e etans) de aceea apare dupa folosirea solutiei un strat de depuneri in vasul de expansiune (acolo fiind singurul loc unde lichidul intra in contact cu aerul) |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
ciprianeagu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 20 March 07 ![]() |
zgomotul il aud de vreo 2ani jumate. Asta e.
am aceeasi problema cu radiatorul spart in dreapta. am avut si la vechea Nova T, dar cu radiatorul mare. Normal, am bagat pilitura dintr-aia nenorocita (apropo, de firma). Normal, am schimbat de fiecare data si termostatul... Acu', pana 'oi schimba radiatorul, completez cu apa distilata+antigel si spal covorasul zilnic. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
p3rfuzatu' |
![]() ![]()
|
![]() "sub Influenta" Group: Members Posts: 21 Joined: 19 April 07 From: Iasi ![]() |
teoretic, daca se aude acel galgait de "aer in apa", inseamna ca ar trebui aerisit caloriferul??? eu am masina de o sapt(SH) si am aceeasi problema!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002/8 Clima
- IS-70-ACM
|
|
pastrama |
![]()
|
La SN nu prea ai ce sa aerisesti...sistemul de racire(adica si caloriferul) se aeriseste singur.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Zgomotul ce se aude nu e facut de bulele de aer!
![]() Câți din voi ați făcut bucăți acel calorifer??? Vă spun eu de ce se aude ![]() Prin acele conducte ce traversează caloriferul (cele pe care sunt prinse tablițele pentru mărirea suprafeței de schimb de căldură) sunt introduse niște panglici de tablă, câte 2 pe fiecare țeavă, cu crestături din loc în loc...Nu cunosc scopul pentru care au fost montate acolo, cert este ca la mine adunau mizerie, și înfundau țevile, în plus cred că ele vibrau și creeau acel zgomot... Le-am scos de acolo odată cu etanșarea siliconică aplicată caloriferului, și de atunci nici nu curge, și nici nu face zgomot... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 19 Apr 2007, 23:31) Care parte din "asa face toate" nu ai inteles-o ??? Chiar dacă numai a mea nu face așa, afirmația ta nu stă-n picioare! Nu e normal să se audă zgomot. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
madkat |
![]()
|
si trebuie sa contrazic un post de mai sus:
caloriferul la SRN are surub de aerisire!!! se gaseste pe unul din furtunele (parca retur) ce duc spre calorifer |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
praful acela este foarte bun..si eu dupa schimarea a 3 calorifere am pus acel praf cu o nesiguranta ca cine stie ce fac ela motor..si nu am mai avut prbl.ever...
This post has been edited by ZaiR: 20 Apr 2007, 16:33 |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
si la mine face asa, a facut inainte sa schimb caloriferul+radiatorul si mai face si acum, dar nu intotdeauna, am observat ca se aude mai puternic zgomotul cand accelerez mai brusc, daca "nu face toate asa", fac majoritatea. gata, m-am hotarat, o schimb cu lexus, asta daca e nou si imi mai da si minim 3000 de euroi diferenta.
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:24 |