reconditionare planetare, reconditionare planetare in Piatra Neamt
![]() ![]() ![]() |
reconditionare planetare, reconditionare planetare in Piatra Neamt
NT01ZGY |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1310
BERLINA
- NT01ZGY
|
|||
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
unde nu stiu dar nu ar trebui sa fie prea scump.anul trecut m-a costat 350k in braila de planetara,deci pana in 500k acum.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei din Bucuresti care si-au reconditionat planetarele, unde le-ati facut si cat a costat? Cam cat tine un set de planetare reconditionate?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi mi-am reconditionat si eu planetarele la Reco Planet Tunari, cost total 3.050.000, garantie 18 luni, am platit doar 3.000.000 si am primit si 2 cafele din partea casei. Am lasat spaga 100.000 la mecanic pentru ca nu mai aveam bani la mine. Totul a durat 15 minute.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
disaster |
![]()
|
la banii astia iti luai planetare noi(cred)
![]() stai sa ma lamuresc poate ai scris gresit:1.5 mil. lei per planetara? |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
|
bicosu |
![]()
|
Cost planetara: 1.100.000 cu 12 luni garantie, 1.300.000 cu 18 luni garantie, 150.000 montarea. Pe mine m-a costat 150.000 in plus pt ca una din planetare era vai de ea, si au zis ca tre sa-i puna nu stiu ce, nu ma pricep eu deloc.
O planetara noua costa 3.850.000 de Pitesti, 2.700.000 no name. This post has been edited by bicosu: 10 Feb 2005, 15:35 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
disaster |
![]()
|
totusi mi se pare mult pentru o planetara rectificata.in braila era acum un an vreo 600k cu planetara lor.da intr-un an se pot schimba multe
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
|
bicosu |
![]()
|
Presupun ca si in Bucuresti se poate face mai ieftin de atat, dar eu doar de firma asta stiam si m-a incantat faptul ca am garantie la ele.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Eu zic sa renunti la reconditionat pt ca nu dureaza operatiunea.In schimb poti merge la REMAt'ul local si sa cumperi o planetara mai veche dar bine facuta.
Am fost ieri la un Remat'ul de pe centura Bucurestiului si am vazut ca s-au organizat, poti intra in curte, primesti bon de ordine, ca sa te aiba in evidenta, in schimbul bonului lasi un ID. Ai o lista de preturi, practic poti cumpara orice piesa ce a fost montata pe una din rablele duse pe ultimul drum. Ce e amuzant nu toate rablele fac chiar ultimul drum, am vazut acolo un break transformat in pick'up cu care isi faceau treaba prin curte....Arata asa de aiurea. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Ma costa achizitionarea unor planetare noi maxim 4 milioane cu tot cu manopera?...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bucata, poate.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
seb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 4 March 04 ![]() |
nu tin astea reconditionate,pe mine cel putin m-au tinut 4luni(3 luni garantie)600.000 facutul,nu as mai vrea sa risc sa fac alta si sa tina tot atat.
(parerea mea) |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
chichi |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
xyronebun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 4 December 05 ![]() |
ce tot atata reconditionat ma..cat te mai tine ..bagi o mana de rumegus in fiecare burduf..sa nu mai cararaie..
![]() This post has been edited by xyronebun: 18 Jul 2007, 21:51 |
--------------------
dacia
sport
1990
- IS-03-GGV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:10 |