reparatie baie, mica inundatie
![]() ![]() ![]() |
reparatie baie, mica inundatie
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_3767.JPG ( Size: 533.23k ) Number of downloads: 1446 IMG_3768.JPG ( Size: 533.91k ) Number of downloads: 1524 |
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dai tot jos,apoi amorsa +lavabila:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu mai curge, apuca-te de reparatii, altfel, rezolva intai apa, apoi zugraveste.
Daca vrei sa scapi repede, cand se usuca, verifica cu un spaclu sa nu se cojeasca, si daca sta, amorsa, si var+aracet. In 2 ore, daca ai cum sa faci un curent de aer in baie sa usuce, esti gata. 2 ore timpii de uscare,ca munca efectiva dureaza 20-30 de minute in total,si in plus fiind tavan nu te freci cu hainele de el sa risti sa se ia sau sa il murdaresi cu mainile. Plus ca varul are si un oarecare rol antiseptic... Parerea mea ![]() This post has been edited by altisone: 30 Mar 2009, 17:22 |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
e perfect uscat, au trecut cateva zile.
cum mai dau jos?racai cu spaclul?nu prea cade nimic!e obligatoriu? as da tot cu var. dar cum?cat? cat aracet?? dati si voi detalii ca lumea va rog, n am cunostinte nici experienta, doar indemanare ![]() amorsa e obligatorie? |
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(dariusz @ 30 Mar 2009, 18:07) medicii ar trebui sa isi vada de competentele lor nu sa dea sfaturi despre cum sa iti zugravesti casa, sau ce termopane sa montezi etc. o vopsea lavabila calitativa este mult mai "sanatoasa" decat varul. ca sa verifici: daca dai cu mana si ramane alb pe mana este var, daca stergi cu o carpa uda si se ia e huma, daca nu e lavabila. cu crapaturile alea intri un pic in glet cu varful spaclului iar apoi le umpli cu amestec de ipsos cu aracet (nu foarte mult), sau aplici banda pentru crapaturi. This post has been edited by b34uen: 30 Mar 2009, 18:27 |
--------------------
dacia
logan
- B 92 ELL
2008 ambition 1,5dci 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 448 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Daca au trecut doar citeva zile, mai asteapta. Abia dupa 2-3 saptamini tavanul se usuca perfect si atunci trebuie facuta reparatia, altfel ramin urme.
|
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
ok, am inteles.
dati va rog pana atunci detaliile foarte exacte, ce , cum, cat! ramane alb pe mana, deci este var! |
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce faceai daca nu aveai internet? trebuia sa chemi zugravul ..apropos, gaseai tot ce vrei sa stii cu google, sunt destule forumuri de profil, de unde personal am invatat multe chestii utile.
totusi in locul tau as chema zugravul, daca nu stii sa deosebesti varul de lavabil, mai bine decat sa faci experimente in baie. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.649 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
peretii se spala in prima instanta! cu ce ai de gand sa dai vopseaua? cu trafaletul esti mancat:) o sa iei vopseaua veche si o sa o muti de colo colo daca nu cureti inainte sa aplici noua vopsea! eu iti recomand sa uiti de var si huma... mult mai greu de intretinut.
se spala bine peretii cu un burete si cu apa, se verifica pe la crapaturi, pe unde a curs apa si in general totul daca se umfla, unde se umfla, se da jos cu spaclul (usor sa nu se zgarie sau sa se patrunda prea adanc ca e mai greu de reparat) si se face reparatie cu euroglet sau alte produse. Dupa reparatie se da o amorsa(eu zic sa pui si un pic de lavabila in ea) de 2 ori, se lasa sa se usuce temeinic, se verifica daca se umfla pe undeva, daca da semne de umflare pe la vreun colt, se pregateste lavabila(un pic de apa in ea ca sa se intinda mai usor) si se dau cam 2-3 maini in functie de chef si de rezultatul dorit. parerea mea ![]() This post has been edited by sorin1983: 30 Mar 2009, 20:13 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
deci sa dau lavabila peste var, dupa ce spal peretii?
dau lavabila cu pensula, na, e bine asa? spal peretii, racai bine totu, apoi amorsa cu lavabila in ea, apoi lavabila? asa? |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
trebuie sa se ia tot varul, la spalare?
ramane peretele curat? argoane, tu daca nu aveai internet ce faceai?nu te mai bagai pe topicul meu de la cafenea, nu? hai sa ramanem la obiect si gata. daca stie careva un zugrav care face treaba repede si bine, il invit sa imi dea un privat! sa vedem ce iese! |
|
|
b34uen |
![]()
|
da sa vorbesti si cu vecinul de sus sa nu mai te inunde si sa repare sifonul de pardosea. altfel toata munca in zadar.
|
--------------------
dacia
logan
- B 92 ELL
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
hai ma fratilor, zau, n am nevoie de sfaturi de astea.
nu m as fi apucat de reparat daca vecinul n ar fi rezolvat pblema. ar fi obligatia lui sa mi repare, dar lasam asta. pana la urma daca ii frec direct o mana de var, ce are?? |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
S-ar putea sa se umfle. Pune mina pe citiva bureti de bucatarie si spala huma de pe pereti. E huma de sus pina jos sau ai briu de faianta?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.649 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@Marty: in poze se vede faianta la un moment dat:) Nu pare mare suprafata. Asta i-am recomandat si eu:sa spele peretii.
Poti sa dai si cu var dar nu stiu unde sau in ce mod se mai gaseste. Cu var ai sanse mai mari sa se crape, insa pentru lavabila nu ar fi suficient doar spalat... Pt ca sigur mai trebuie sa faci si ceva reparatii ca o sa se vada diferente unde s-a spalat mai bine si unde nu(unde a curatat mai mult buretele din materialul vechi). Eu zic ca poti sa faci si singur treaba asta, depinde doar de ce lene iti e si cat esti deschis la lucruri noi ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
b34uen |
![]()
|
si ca sa economisesti timp nu cureti cu buretele ci cu o bucata de sac de rafie
|
--------------------
dacia
logan
- B 92 ELL
|
sorin1983 |
![]()
|
Sau o bucata de perdea! Face acelasi lucru
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
bun!deci inteleg de la voi ca e obligatorie spalarea, indiferent daca dau cu var sau cu lavabila!
un burete de ala de spalat vase, cu dosul mai rugos nu face treaba buna? |
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
am dat cu var pana la urma.lavabila data viitoare
![]() ![]() e iesit ff ok si va multumesc! ![]() |
|
|
berbececristian |
![]()
|
![]() taxi driver Group: Members Posts: 88 Joined: 5 November 08 From: bucuresti ![]() |
puteai sa pui si tu macar aracet !
|
--------------------
dacia
1310
- b63sst
2004 benzina+gpl De la punctul A la punctul B prin bucuresti ............
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 01:39 |