scirtiit la directie, face urit cind misc volanul
![]() ![]() ![]() |
scirtiit la directie, face urit cind misc volanul
grasu162 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
logan
berlina 1.4 mpi
2005 1.4 mpi
- b 49 yfl
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Are servodirectie masina?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Cred ca asta e : Capul de bara, unge capul de bara daca nu are joc, altfel se schimba.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
Poje74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 2 September 10 From: Pitesti ![]() |
--Daca ai servo directie verifica nivelul de ulei in vas . Daca zgomotul devine mai puternic cand virezi maxim poate fi lipsa de ulei sau pompa de servo.
--Daca zgomotul este un "scartait" oricat ai misca de volan atunci probabil ca un cap de bara sau chiar amandoua sufera de lipsa de vaselina. Solutia de compromis este sa le faci "o injectie" cu o seringa cu ac cu putin ulei sau lichid de frana ( cam 1-2 ml) . Intepi burduful cu acul si introduci uleiul/lichidul de frana apoi invarti de volan stanga - dreapta si-o sa-i 'ia cu mana" ! Eu cam asta banuiesc ca este. --Daca zgomotul se aude pe la volan...atunci se aude rulmentul de la ax volan care este un rulment cu ace si se repara prin inlocuire numa` ca-i cam scump. --Cazuri mai rare ar fi de la rulmentul din flansa telescop. Vezi din toate acestea care ti se potriveste si SUCCES! |
--------------------
Dacia
Logan
2006 / Laureate
|
|
LiFortosul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 August 10 ![]() |
Daca zgomotul se aude doar in miscare ai probleme cu servodirectia. Daca se aude si cand stai pe loc, cum a zis si Sorin, vezi capul de bara. Eu imi iau piesele de la SRC si sunt multumit. Daca trebuie sa inlocuiesti ceva, iti recomand sa ceri o oferta la office@srcpieseauto.ro sunt baieti seriosi, cu preturi ok. Bafta!
|
--------------------
Dacia
Sandero
2010
- sa-traiesti
|
|
Poje74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 2 September 10 From: Pitesti ![]() |
Da ` ce ,cand sta pe loc nu lucreaza servo ? Sau poate vrei sa spui cu motorul oprit ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 / Laureate
|
|
bady7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 November 10 ![]() |
grasu162 eu am un logan 16.16v din 2007 si la fel se auzea si la mn cand miscam de volan se auzea un scartait , m-am dus cu masina la service crezand ca e serva . dar era doar o mica problema cauciucul care e in capul amortizorului se roteste cand misti de volan si atinge de tabla , ridica caputa si verifica
![]() |
--------------------
Logan 16.16 v
Berlina
2007 echipata ful
- GL-84-BAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 04:31 |