se blocheaza contactul
![]() ![]() ![]() |
se blocheaza contactul
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
2005 preferance ambition confortline tlx
|
|||
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
intrebare: cand ti-e blocata cheia, e blocat si volanul?
|
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca nu e blocat si volanul, se ia un pic de spray degripant, se da putin de tot in contact cu paiul ala, daca-l mai ai, eventual si pe cheie daca consideri ca n-a intrat cum trebuie. Imi facea si mie anu' trecut la fel, l-am rezolvat intr-o seara in modul asta, singurul dezavantaj a fost ca vreo luna, daca nu mai mult, scoteam cheia murdara de spray d-ala(eu am bagat si ca taranu' ce-i drept) si trebuia s-o sterg inainte s-o bag in buzunar.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
am pus si eu ulei dar tot agata.ca si cum ar fi cheia nepotrivita.Sa dau jos sa vad ce e in el.poate s-a rupt ceva (cu toate ca nu stiu ce are sa se rupa intr-un contact),si daca tot nu rezolv nimic imi i-au altul.nu stiti cat e unul de uzina?multumesc.
|
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
nu-l da jos ca nu vezi nimic...daca il desfaci..l-ai stricat....
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
si ce sa fac atunci?sa imi iau altul?atunci spuneti-mi niste firme care fac,contacte bune si eventual niste preturi.
|
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cauta de UAMT. O sa gasesti probabil ieftin si tentant unul de Asam, dar daca nu vrei sa-l schimbi periodic ca pe ulei sau sa risti sa iei foc, n-as lua asa ceva. Chiar daca costa de cateva ori mai putin...
Ori vezi la dezmembrari ce nimeresti. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
are niste arculete in interior.In curand o sa crape si o sa patesti ca mine:blocat cheia,ora 9 seara,ploua,prietena ma astepta sa o iau de la vreo 20 de km distanta,am rupt cheia in contact,batand cu ciocanul sa deblochez volanul trece politia si ma ia la intrebari daca nu cumva tvreau sa fur masina...
![]() |
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
cele de asam...cum zicea si merced sunt foarte tentante...si ca aspectul cheii si ca pret...sunt in jur de 20-25 de lei...eu am schimbat 3 in 3 luni....sunt foarte foarte proaste...pica contactul electric cu fum...curent 0 si alte minuni.cumpara de uamt daca gasesti...eu am gasi tin iasi la un magazin cu 80 de lei
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
exact din iasi am luat si eu ca am patit'o in spate la umf si am cumparat de uamt de la moara de foc cu 90 de lei...
|
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Clar de uzina. Eventual poti lua daca gasesti master sport. E vreo 35 - 40 de lei si e ok.
De asam nu maizic nimic pt ca au spus inainte ce era de spus. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
mi-am luat azi contact.am dat 80 de lei si e facut in germania,are cheie de logan si merge bine deocamdata.am vrut sa i-au de uamt era acelasi pret dar am zis ca asta are cheia mai mare si o sa le gasesc mai repede prin buzunare.l-am luat de la un magazin de piese auto din suceava unde patron este var, cu taicamiu,si daca se strica il duc inapoi,dar mi-a garantat ca e foarte bun.oricum mi s-a parut cam ciudata treaba cu germania si cheie de logan dar in fine...important e sa functioneze bine.
|
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
N-are de ce, mastersport, koblesmith si inca cateva firme fac piese de schimb pentru renault12/dacia1300. Unele sunt bune, altele nu. Dar in general, astea nemtesti sunt ok. Cel putin ce am cumparat eu pt masina mea sau altele.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
koblesmith asa se cheama.era intr-o cutie albastra,avea holograma de la firma asta,oricum cheia e dintr-un material mai bun decat cea originala care o am pe logan.
|
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
|
|
paulik |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie Break Group: Members Posts: 31 Joined: 8 December 07 From: Iasi ![]() |
mie imi facea altfel: bagam cheia in contact si nu se mai invartea (volanu era deblocat). puteam sa scot cheia dar nu se invartea, nu mai face treaba asta atat de des, dar si dcand mi seintampla stiu ce trebuie sa ii dau doi pumni in contact si dup-aia merge ata
|
--------------------
Dacia
1310 CL Break
1996
- IS 02 SXD
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
UAMT si nimic altceva:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Mai ales cele cu cheie dublu-dintata fac asa: au o piesa din "zamac" destul de sensibila care crapa, se "umfla" la tendinta de a roti si blocheaza tot.
La cele cu cheie asimetrica se intimpla mai rar. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:31 |