senzor marsarier, plus sau minus
![]() ![]() ![]() |
senzor marsarier, plus sau minus
ionut L. |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
este pe + si firul care iese este verde (firul care INTRA in soda de la panoul de sigurante este rosu). Asta e din schema electrica din carte, daca ei mint, atunci mint si eu
![]() This post has been edited by Ov: 24 Oct 2011, 08:29 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
am cautat firul in manuchiul de fire care se duce la lampa si l-am luat de acolo, bipaie frumos goarna cand da cu spatele
![]() |
--------------------
Renault
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
ionut L. |
![]()
|
este util montajelul facut, a scapat bateria de chin, acum nu mai uitata tata farurile aprinse
![]() |
--------------------
Renault
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Ca tot discutam de marsarier, vreau sa mi se aprinda avariile in momentul cand dau cu spatele. Ma poate indruma cineva va rog? Ce fire leg si unde?
Multumesc frumos. |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
pai logic ar fi sa legi + de la avarii la unu din cele 2 fire de la mansalier,zic si eu nu prea le am cu astea asa bine
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Un releu care sa fie actionat de monocontactul de marsarier, care sa faca contactele ce le face comutatorul de avarii. Prin tatonare, vezi care face treaba, strapand diferite fire de la comutator. Evita minusul de la bec, sa nu faci scurt, in rest nu are ce sa se intample rau. Pentru marsarier, e in magazin bec, cu bip in el, care se monteaza in locul unui bec de la lampa de spate marsarier, care se poate folosi si la uitarea farurilor aprinse. Pe contactul de la usa, se comanda un releu cand deschizi usa, ce duce plusul de la faruri la bipuitoare. Daca deschizi usa cu farurile aprinse,n-apuci sa pui piciorul jos, ca te frige la picioare si intri inapoi in masina sa le stingi.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Multumesc pentru informatii BOA. Cand prind finante ma pun pe treaba.
Numai bine! |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
aia cu avariile trebuie un releu cu 2 contacte ND sau 2 relee si 2 diode de putere 10-20A
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:26 |