serice geometrie roti, nevoie de sfat
![]() ![]() ![]() |
serice geometrie roti, nevoie de sfat
NICK82 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 20 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1999
- ph-xx-yyy
|
|||
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
salut...vis-a-vis de problema ta,nu sunt pe subiect deoarece nu cunosc vreun service bun dar daca esti dispus sa asculti si parerea mea eu nu zic ca strica;ma refer ca daca te vei duce la service ca sa nu te puna sa platesti prea mult inexplicabil verifica tu pt linistea ta:1.vezi sa ai presiunea coresp la fiecare roata(uitate si tu pe manometru atunci cand ti le umfla iar valorile pe care le folosesc eu sunt:fata 2.2 spate 2.0)
2.observa uzura cauciucurilor(asa iti vei face o idee care roata e mai afectata daca zici ca face si stanga si dreapta) 3.aici intervine o salopeta si o pereche de manusi(ca sa nu te murdaresti:P )daca poti ridica masina pe cric iar apoi sa o stabilizezi fffffff bine trage de fiecare roata(fata) in toate directiile si observa eventualele "jocuri";cu ocazia asta poti observa si daca ai vreo bucsa uzata excesiv sau da semne de oboseala. ii las pe colegii pe raza Ploiestiului sa te lamureasca in problema cu service-ul;in speranta ca am fost de ajutor( ![]() |
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
NICK82 |
![]()
|
Roata dreapta fata prezinta uzura in exteriorul anvelopei...
|
--------------------
Dacia
Berlina
1999
- ph-xx-yyy
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
acest lucru poate avea mai multe cauze, fuga, convergenta..dar pentru ca e doar pe o parte zic eu ca e caderea...asta nu se poate regla...cel mai bine te lamuresc la 'serice' ce e.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
NICK82 |
![]()
|
trebuie sa existe un reglaj si pentru aceasta problema...de aceea cer sfatul mai intai aici...nu as vrea sa fac geometria rotilor...si apoi problema sa persiste.
|
--------------------
Dacia
Berlina
1999
- ph-xx-yyy
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bascula cu deport...oricum intai trebuie vizita la service sa-ti zica de cate grade sa iei, daca e cazul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radu_ionescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 4 February 08 From: Ploiesti ![]() |
Cel mai bun service pt geometrie dupa mine unul in ploiesti este la atanasiu pe gradinari in mihai bravu, au si constatare si service + geometrie , te duci la ei si te programezi ;sunt baieti de treaba eu am facut geometria la un renault 9 la ei si a iesit bine ~50 ron + berea de control ca sa-si dea silinta sa iasa treaba bine
|
--------------------
DACIA
1410TLX
1987
- PH-10-TEU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:36 |