stergator dreapta, nu mai calca cum trebuie
![]() ![]() ![]() |
stergator dreapta, nu mai calca cum trebuie
Costin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 22 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 80CP Grafit, clima
- B-31-ETA Dacia Solenza 1.4 Grafit
80CP, Traseu Evacuare BORLA, cauciucuri Continental, becuri Philips, bord si schimbator de Sandero :) |
|||
211CFL |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 147 Joined: 21 November 10 From: bucuresti ![]() |
eu am schimbat stergatoarele intre ele,si s-a rezolvat problema...doar lamele,fara brate,singura problema e ca cel din stanga(mai mare)trece peste cheder in jos,si face un bocanit enervant
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-211-CFL sofer din nou :)
Vand roata sandero |
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
cu patentul usor "modelati" bratul de fier. mie mi s-a rupt lamela pe o ploaie si s-au dat peste cap,le-am schimbat si am luat niste alca- cu vreo 5 cm mai lungi -,la fel nu "calca"..pana m-am apucat de ele cu patentu'...luati pe portiuni..
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
alex1979 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 December 10 ![]() |
Cel mai sigur e sa le schimbi.
|
--------------------
Dacia
1310
2003
|
|
remusika |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 February 11 ![]() |
Am o intrebare daca se poate da un raspuns ..... am o solenza 1,9D din 2004 si as vrea sa stiu un gasesc "gene" pt faruri in orasul meu nu gasesc si ca la ce pret ar fi astept raspunsurile va multumesc
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- CJ 12 AJI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Hmm... foloseste functia "SEARCH". Uita-te la bursa... sunt o gramada de persoane care fac asa ceva. Chiar daca nu este in orasul tau... exista curieratul rapid... si nici nu este scump (30 de lei) sau posta (maxim 10 lei).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
parca era cineva de pela Baia Mare care facea sprincene la far pentru solenza
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
nu e destul de incruntata masina? sau lumineaza farurile prea mult si trebuie micsorat fasciculul de lumina?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
211CFL |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 147 Joined: 21 November 10 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(remusika @ 21 Feb 2011, 15:08) Am o intrebare daca se poate da un raspuns ..... am o solenza 1,9D din 2004 si as vrea sa stiu un gasesc "gene" pt faruri in orasul meu nu gasesc si ca la ce pret ar fi astept raspunsurile va multumesc gene? ![]() ![]() ![]() on topic: cred ca treaba se rezolva cu un stergatoare putin mai mici 17"-16" |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-211-CFL sofer din nou :)
Vand roata sandero |
|
Maria22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 July 11 ![]() |
Aceeasi problema a avut-o si prietenul meu. A incercat toate metodele, l-a indoit si degeaba. Si-a cumparat altul si a fost bun. Cred ca trebuie sa il schimbi.
This post has been edited by Maria22: 29 Jul 2011, 15:32 |
--------------------
...
...
... www.anunturitelefonice.ro
|
|
medros |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 May 10 ![]() |
Si eu am avut aceasta problema dar am indoit putin bratul si acum calca bine.
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- bv 26 med
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Salut
pentru cine a sudat axul stergatorului, merge cu o sudura normala cu electrod din ala pentru fier sau sudura cu flacara la temperatura mare ? E diferenta ? poza |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Ai avut probleme in desfacerea ansamblului? M-ai precis cu acea piulita de plastic de care am auzit ca se sparge? As vreasa-i fac si eu acelasi lucru la cel de pe stanga.
|
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
jaaL |
![]()
|
![]() Membru psihic instabil Group: Members Posts: 493 Joined: 21 November 11 From: București ![]() |
QUOTE(dj_sweat @ 4 Sep 2012, 19:38) Salut pentru cine a sudat axul stergatorului, merge cu o sudura normala cu electrod din ala pentru fier sau sudura cu flacara la temperatura mare ? E diferenta ? poza Eu am sudat cu electrod acum 2 ani , si nici acum nu mai am probleme cu stergatoru' QUOTE(Danut 88 @ 4 Sep 2012, 21:37) Ai avut probleme in desfacerea ansamblului? M-ai precis cu acea piulita de plastic de care am auzit ca se sparge? As vreasa-i fac si eu acelasi lucru la cel de pe stanga. Cu putina atentie nu se va sparge nimic |
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
2003 / 2007 . -----------------
"Prefer sa fiu prostu' dintr'un grup de destepti decat invers " -Cheloo ____________ |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:36 |