stop pe frana, raman aprinse stopurile pe frana tot timpul
![]() ![]() ![]() |
stop pe frana, raman aprinse stopurile pe frana tot timpul
papamuntz991 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|||
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
este un arc ce se schimba destul de usor daca ai un pic de indeminare.
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
sau incearca sa infiletezi mai mult contactu de frana
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
e un butonas de plastic cu 2 fire... imposibil sa nu il gasesti! cumperi unu nou... ii desfaci la al tau piulita de plastic... dupa care il desfiletezi din gaura lui ... il montezi pe cel nou tot prin infiletare si de acolo si reglezi cam cat de repede sa se aprinda stopurile... pui piulita ... o strangi si gata.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
baieti sunt interesante ideile voastre..dar
@sorin1983>nu am vazut nici un butonas!presupunand ca el se afla sub pedala sau pe acolo... @ceaki>nu stiu ce e ala contact de frana...si nici unde se afla... @electric>de unde fac rost de un arc din acela caci in seara asta am observat ca arcul este rupt...exact ce spuneam... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mai exact e deasupra pedalei de frana
lucreaza invers ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Arc gasesti la orice magazin auto.Contactul de frana e deasupra pedalei.Daca te apleci si te uiti,il gasesti imediat.
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ramane aprins si fara contact pus?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ihi. Am avut si eu o Dacie la care lampile de frana erau "pe direct".
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
nu ,raman aprinse doar cand este contactul pus...si sigur e arcu ala...l-am gasit si e rupt...daca ridic putin de pedala ,se sting becurile...deci aia e problema...sau cel putin una din ele
![]() si daca tot ati inceput despre contactul acela...ce este si ce face? cu localizarea cred ca sunt lamurit... |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Inchide circuitul stopurilor frana cand nu mai e actionat de pedala.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
am inteles...o sa ma uit si la contactul acela...desi daca ridic cu mana de pedala se sting becurile deci contactu inchide acel circuit...o sa revin cu amanunte dupa ce schimb arcul...in principiu asta ar trebui sa remedieze problema...
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
am gasit contactu...am dibuit ce e acolo...am schimbat arcul(costa 70 bani)...m-am chinuit putin sa-l bag in locul sau..mai ales ca nu-0mi dadeam seama exact nde era prins..dar l-am pus si merge perfect...la contactu de frana nici n-am umblat...
topic closed... nu-mi dati warn pt post consecutiv... |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Bravo.Bine ca ai reusit sa prinzi arcul ala buclucas.
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
buclucas a fost...ca nu l-am prins eu...ci un prieten...care m-a asistat...m-am chinuit eu...apoi a incercat si el...am mai facut schimb de locuri...inainte ca sa ne dumirim cum sta treaba acolo...si el a fost cel care a reusit sa-l agate...deci pt un amarat de arc...am lucrat 2 ...eu am prins un capat el celalalt:)))
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:24 |