sudura pod pedalier
![]() ![]() ![]() |
sudura pod pedalier
forcrims |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 May 12 From: ianca/ braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
2000 li
|
|||
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
De ce nu întrebi la un service de la tine din oraș ?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
forcrims |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 May 12 From: ianca/ braila ![]() |
intr-un final o sa ajung si acolo..dar ma gandeam ca a mai peticit cineva pe la pod pedalier si are vreo idee in legatura cu pretul
|
--------------------
Dacia
1310
2000 li
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
Asta e mai mult treaba de "meserias de cartier" dupa parerea mea. Du-te la un tinichigiu particular si discuta cu el problema, in service nu prea cred eu ca se prind la modificari de genul pentru dacie, plus ca te-ar costa multisor.
|
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Ia o foaie de tabla de 1 sau 1,2 care e in jur de 100 de lei, decupeaza partea ruginita din podea, curata vopseaua imprejurul gaurii pentru a face arc electric la sudare, taie peticele cu 10 mm mai mari decat gaura si prinde-le in afturi electrice scurte, cu distanta intre ele de 20-30 mm. Daca nu-ti merge bine aparatul, fa-l sa mearga prin adaugarea de rezistente din sarma neagra de 3-4 mm in diametru, puse pe firul de masa. Pe o coada de matura infasori 30-40 de spire din acea sarma si o legi la capatul cablului de masa. Asa vei scade amperajul mai mult, pentru a putea sa sudezi cu electrozi de 1,6. Asa poti sa-ti faci toata masina. Nu e nevoie de autogen. Daca ai cu ce masura, sa ai 50 A pentru electrodul de 1,6 si cel putin 45-50V in gol. Daca e in curent continuu, e si mai bine.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
De unde gasiti voi electrozi de 1.6, eu nici de 2 n-am gasit, minim de 2.5 sunt prin Dedeman, Praktiker, etc...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
forcrims |
![]()
|
Problema este ca nu am aparat de sudura..daca aveam , era de mult rezolvata treaba. Ultima data am peticit doar o parte sub scaunul de la sofer cu o tabla destul de groasa..am decupat dintr-un oblon de remorca pentru tractor
![]() |
--------------------
Dacia
1310
2000 li
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
forcrims cum am rezolvat eu prinderea scaunelor pe masina?
simplu cu cornier de 40mm(nu rade)lam prins intre prinderile laterale ale scaunelor pe toata lungimea scaunului plus 2 cm in fata/spate si am taiat o latura a cornierului la 20mm pe toata lungimea lui,pe sub masina o platbanda tot asa de lata(40mm,grosime de 3mm),deci tabla masinii era intrun sandwich de fier zdravan,prins cu suruburi de 6mm,in trei puncte,plus cele doua puncte de la scaun,intre platbanda si podeaua masini am bagat silicon negru(de orice fel este bun,sa nu intre apa),in interior sub cornier am pus un fel de burete foarte tare,si la sfarsit un spray negru mat sa ascunda micile imperfectiuni,cornieru lam pus cu partea taiata sub scaune,iar intre scaun si cornier am pus 4 bucsi metalice de 2 cm inaltime si 4 latime,eu am schimbat scaunele originale cu unele de BMV dupa cum se vede din poze nu-ti dai seama ca sub ele este 2kg de fier brut This post has been edited by nikuniku: 31 Oct 2012, 23:00 Attached thumbnail(s) SANY2168.JPG ( Size: 1.53mb ) Number of downloads: 1066 SANY2169.JPG ( Size: 1.35mb ) Number of downloads: 1106 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
forcrims |
![]()
|
Arata foarte bine..tot pe forum am citit despre adaptarea altor scaune pe dacie..si parca am mai vazut pozele astea ale tale. Ceva in genul vreau sa fac si eu..acum ramane de vazut daca o sa folosesc aceleasi scaune dar sa le prind mai bine..sau sa le schimb cu altele. Ma intereseaza doar sa le stiu prinse zdravan..sa nu ma duc vreodata in jos sau pe spate.
|
--------------------
Dacia
1310
2000 li
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(nikuniku @ 31 Oct 2012, 22:59) Nu chiar de orice fel, siliconul "sanitar" (care e cel mai usor de utilizat, ca se intareste repede la contactul cu apa) e pe baza de acid acetic, care nu face casa buna cu tabla... trebuie un mastic neacetic. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
maho acum nu mai conteaza,masina sa vandut de aproape 4 luni,la niste gradinari din Giurgiu,la mine vedea aspiratoru mai mereu,la ei cred ca deja mocheta din interior are culoarea noroiului
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
cu nituri nu se rezolva mare lucru. intra apa intre tablele suprapuse si tot rugineste.
iar ca si mastic, nu folosi silicon. daca dai pe partea din afara, exista un mastic bituminos pt repararea acoperisurilor. Am gasit cu 11 lei tubul la Brico store. E ca un fel de antifon cauciucat, doar ca e mai gros si adera bine la tabla. Eu am dat pe la imbinari dupa ce am schimbat aripile fata. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 19:38 |