super glue pe bord, se poate sterge?
![]() ![]() ![]() |
super glue pe bord, se poate sterge?
AWY |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 27 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 2004
- ar 07 awy
|
|||
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Poti sa incerci cu acetona, dar testeaza intai (pe o zona ascunsa) cum se comporta materialul bordului in contact cu acetona.
This post has been edited by Serpico: 22 Mar 2006, 10:12 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu cred ca se mai ia. Super glue deterioreaza suprafetele pe care se aplica.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Ce masina ?
Acolo este numai plastic pe bord ? Remarcile de mai jos se aplica doar in cazul plasticului: Incearca sa cureti resturile cam cum te taie capul (NU folosi oxiacetilena !) - adica foloseste niste procedee mecanice, smirghel samd. Dupa ce ai inlaturat resturile foloseste niste apa calduta cu detergent sa cureti suprafata, sau niste spirt. La sfarsit aplici niste plastic primer si apoi un lac transparent. Ambele produse se gasesc in comert - in Practiker. In loc de lac transparent poti folosi o vopsea de culoare potrivita cu bordul. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
AWY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 27 February 06 ![]() |
Multumesc de sfaturi, o sa incerc
|
--------------------
dacia
logan 2004
- ar 07 awy
|
|
Boss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 7 June 05 ![]() |
Incearca cu o lama de cuter ceva sau lama simpla de barbierit, daca esti atent si sarguincios o sa arate aproape ca noua suprafara aia pe care a fost lipiciul.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu am urme de super glue pe bord (logan)
atentie ca si banda dublu-adeziva lasa urme care se iau cam greu dupa un timp.. eu nu m-am straduit foarte tare, am frecat doar cu o carpa si cu lichid pentru geamuri (asta aveam prin masina) si nu s-a luat nici super glue nici restul de adeziv ramas pe bord |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Din ce vad pe wikipedia la CA (cyanoacrylate), acetona il inmoaie; pe de alta parte, la frig devine casant, deci daca astepti pana la iarna, ai noroc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Eu incerc de vre-o 4 ani sa il dau jos de pe bord si nu prea reusesc.Soarta.Cred ca ramane in dotare de acuma.Ati reusit sa il dati jos careva pana acuma?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
in 3 ani s-a descoperit vreo metoda revolutionara de a inlatura superglue-ul de pe bord?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cu o minifreza
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
madalin18 |
![]()
|
![]() Membru foarte nervos Group: Members Posts: 277 Joined: 16 April 09 ![]() |
mai stiu eu alta...ai nova? dai foc ............daca ai logan dai foc si lui
This post has been edited by madalin18: 17 Jun 2009, 18:52 |
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai logan, dai foc novei.
Cum care nova? aia a lu' madalin18... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
madalin18 |
![]()
|
![]() Membru foarte nervos Group: Members Posts: 277 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
BlowEnigme |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 28 May 09 ![]() |
nu mai iese super-glue nici sa il bati ..am avut ceva lipit pe bord....stricati si mai rau
![]() |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
- If-02-*** engine e corect..enigme ma amuza :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:15 |