suspensie difuzoare, ... si alte discutii legate de audio de pe vremuri
![]() ![]() ![]() |
suspensie difuzoare, ... si alte discutii legate de audio de pe vremuri
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
crezi ca vor suna cum trebuie dupa aceasta operatiune?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sunt chiar sigur
![]() momentan (de vreo 15 ani) sunt carpite cu silicon si se aud perfect, dar vreau sa le imbunatatesc si aspectul vizual ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Dioda de pe 1 Mai?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Ov |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 12 Dec 2008, 12:28) Pe "vremuri" aveau la dioda, dar am dat ieri o fuga pana acolo si am constatat ca nu mai exista magazinul ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bine, am presupus ca-s mai multe magazine Dioda in Bucuresti. Scuze.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.457 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La unul din buticurile din Muzica? Sau pe teiul doamnei, ca sunt multe magazine de profil pe acolo.
This post has been edited by einstein1984: 12 Dec 2008, 13:40 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe Academiei, Pe Maica Domnului ai incercat?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ce dimensiune?
vezi la conex-electronic, vitacom, and co de pe teiul doamnei Eu am cumparat pt difuzoare de 5" si 8" dintr-un magazin online (www.mivarom.ro - daca considera careva reclama, se poate sterge) mai exact aici Sunt din burete. dar am constata ca adezivul lor e un soi de aracet, care se prinde foarte greu. Am rezolvat cu prenandez in strat subtire, uniform de jur imprejur o dunga subtire si rezolva problema si nici nu se vede urat si nici aer nu scapa. Numai vezi sa nimeresti din prima concentric, preferabil intai fixezi pe rama difuzorului apoi pe con This post has been edited by Asi: 12 Dec 2008, 14:23 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Teiul Doamnei e la 2 statii de Conex Electronic
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 12 Dec 2008, 14:36 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ov |
![]()
|
am dat o fuga pe maica domnului si am gasit
![]() 10 ron bucata multumesc tuturor Attached thumbnail(s) 12122008081.jpg ( Size: 274.1k ) Number of downloads: 2842 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
s.n. Membrana.
da pe maica domnului se gaseau. cel putin cand umblam eu dupa asa ceva se gaseau f multe modele, de la cauciuc, la burete sau matase. alea de matase erau f scumpe, aveau la muzica intr-o perioada. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
aceeasi operatiune am facut-o si eu la difuzoarele de la boxele mele, tot Unitra si vreau sa spun ca au iesit super bine.
Mare atentie insa cum centrezi membrana. ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Ov |
![]()
|
am facut una. Am reusit sa o centrez dupa un film de pe youtube.
Attached thumbnail(s) 12122008087.jpg ( Size: 416.25k ) Number of downloads: 3270 12122008084.jpg ( Size: 363.25k ) Number of downloads: 3080 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, Ov, boxele astea-mi par cunoscute.... nu cumva astea-s alea de le aveai in portbagaj la SLZ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ov |
![]()
|
aia era berlina, si cred ca erau mai mari
![]() intre timp am terminat si a 2-a boxa. Se aud superb ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tari boxe Unitrele astea. Am avut si eu doua de imprumut o perioada si terorizasem vecinii cu ele. Atata timp cat bobina difuzoarelor e in regula, cu membrane noi n-au de ce nu sa se auda superb. Pe ce statie le ai puse?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Ov |
![]()
|
delia 2x25W (pe 8 ohmi). Se aude belea
![]() am gasit o poza, o urc imediat: a se observa ca am schimbat si iluminarea in albastru sa se potriveasca cu restul device-urilor ![]() This post has been edited by Ov: 15 Dec 2008, 15:02 Attached thumbnail(s) delia.jpg ( Size: 65.75k ) Number of downloads: 2863 delia_detaliu.jpg ( Size: 83.91k ) Number of downloads: 2566 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Marty |
![]()
|
Da, ma rog... Bogdan_O avea in portbagaj doua BOXE DE CASA Jazz de 45 de watt.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Ov @ 15 Dec 2008, 14:54) delia 2x25W (pe 8 ohmi). Se aude belea ![]() am gasit o poza, o urc imediat: a se observa ca am schimbat si iluminarea in albastru sa se potriveasca cu restul device-urilor ![]() Simpatica statia aia. Eu le tineam pe un Grundig micut, tin minte ca era 2x25W, nu mai stiu pe cati ohmi, dar era arhisuficienta pentru ce aveam eu nevoie, in plus imi intra la fix intr-un spatiu al biroului. Si boxele erau in regula, fusesera recent rebobinate si bubuiau bine, insa m-a lasat la una din ele un tweeter si pusesem provizoriu un difuzor de la un televizor. Oricum pe bass rupeam bine de tot cu ele, aveam deasupra un amic care invata pentru BAC atunci, si cand ma supara bagam un bass test pe repeat si plecam in celalalt colt al casei. Mi-a dat intr-o zi un mesaj de genu': "Nu stiu ce faci acum ca nu mai aud muzica dar tremura scaunul cu mine". ![]() La bairamul de 18 ani nu erau la mine, dar le-am imprumutat si apoi carat pana la Satic intr-un portbagaj, la intoarcere le-am folosit pe post de scaune intr-un microbuz. Ce mai, boxe versatile. Daca te hotarasti sa scapi de ele sa-mi dai un PM. ![]() This post has been edited by Merced: 15 Dec 2008, 20:55 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Asi @ 12 Dec 2008, 15:48) ce dimensiune? vezi la conex-electronic, vitacom, and co de pe teiul doamnei Eu am cumparat pt difuzoare de 5" si 8" dintr-un magazin online (www.mivarom.ro - daca considera careva reclama, se poate sterge) mai exact aici Sunt din burete. dar am constata ca adezivul lor e un soi de aracet, care se prinde foarte greu. Am rezolvat cu prenandez in strat subtire, uniform de jur imprejur o dunga subtire si rezolva problema si nici nu se vede urat si nici aer nu scapa. Numai vezi sa nimeresti din prima concentric, preferabil intai fixezi pe rama difuzorului apoi pe con Cei de la Mivarom sunt varza, au o marfa de calitate indoielnica. Sunt un fel de magazin din acela cu 38.000 lei orice produs, dai cat nu face. ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Statie Delia & incinte Unitra 90w (cu mediile si basii schimbate acu' fo' 4 ani din cauza faramitarii suspensiei de cauciuc) si aici!
![]() De 23 de ani.stereo.gif Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 15 Dec 2008, 23:05) Cei de la Mivarom sunt varza, au o marfa de calitate indoielnica. Sunt un fel de magazin din acela cu 38.000 lei orice produs, dai cat nu face. ![]() Ok, n-am zis sa cumparati cine stie ce scule care se vor a fi sofisticate.. dar pt "suspensia" asta merge.. eu am luat de la ei niste maruntisiuri si au fost foarte ok.. (maruntisiuri= cercurile astea, niste mufe neimportante, un splitter, niste fludor) nu vad ce calitate mai buna mi-ar trebui.. Altfel am vazut ca au multe jucarioare pe acolo, dar nu te obliga nimeni sa cumperi. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Era doar o atentionare.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Ov |
![]()
|
TOTI de pe maica domnului sunt varza. Citesc pe elforum cum se plang aia de piese care nu prea au specificatiile scrise pe ele
![]() da' pentru 3 porcarioare, cum zicea si ASI, sunt OK. Ca tot am inceput discutia, dupa cum ziceam, boxele mele sunt de 75W si statia are 25W pe canal. Eu nu inteleg cum stau altii cu sute de wati in casa din moment ce daca dau statia cam pe la 3 sferturi din volum, NIMENI din bloc nu mai sta linistit si muzica se aude la 5 blocuri distanta fara sa scot boxele pe geam. |
--------------------
Dacia
1300
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Păi tu ai 2x25 W DIN iar ăia au sute de W PMPO, d-aia
![]() This post has been edited by adilehanceanu: 16 Dec 2008, 17:21 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Eu nu mi-as da Delia & Unitra pe nici un 5+1 sau 7+1 sau ce-o mai fi, inca mult timp de acum incolo. Inca mi se par sisteme ce nu le pot folosi la adevarata capacitate din lipsa de media. Revenind la Delia & Co., 25-40% volum mi se pare potrivit pentru o incapere de 25 m2. Si are o dinamica...
![]() Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Ov |
![]()
|
taman am dat iama in niste cd-uri originale cu muzica simfonica.
Nebunie curata ![]() sincer, aveam in plan un receiver, dar cred ca ma voi mai gandi daca sa-l achizitionez sau nu (chiar sunt curios cum se aude in comparatie cu delia mea batrana:) ). Bine, nu era nici ala ultimul jeg, dar stau si ma intreb daca chiar am nevoie ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 11:44 |