televizor blocat copii, nu merge sa intru in meniu
![]() ![]() ![]() |
televizor blocat copii, nu merge sa intru in meniu
claudyyu89 |
![]()
|
||
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cu parola cu care a fost blocat?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
poate ne zici si modelul sa cautam rezolvarea
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Kato,din cate am inteles,l-a luat blocat gata.
Eventual poti sa incerci parola universala blocare copii:"Afaraaa!" This post has been edited by daniM: 30 Jan 2013, 23:11 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
deci Teletech model "Ctv20405txt" atasez si o poza cu meniul . Pot sa schimb programe, volumul doar ca nu pot modifica nimic in meniul televizorului si nu pot debifa din meniul comanda "blocare copii" ma gandesc ca are vreo smecherie. Daca incerc sa "manevrez" butoanele de pe tv imi apare textul blocat copii.
Attached thumbnail(s) IMG_20130130_232608.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 682 |
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
incerca cu sageata dreapta sau stanga sau ok. Ca si parola poti folosi 0000
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
1. RTFM.
2. Daca manualul e lipsa atunci vezi poate il are Gogu. 3. Daca Gogu nu-l are trimite un mail la reprezentanta (sau da un telefon ca la mail cine stie cand primesti raspuns). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
problema-i ca n-are manual si nu l-am luat de la vreo firma
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Orice scula electronica trebuie sa aiba niste instructiuni. Cauta vreun site care sa aiba cartulia. Daca nu...suna-l pe fostul proprietar, poate stie el.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
incearca P+ P- si power cu TV oprit initial
sau incearca sa pui intrebarea aici This post has been edited by bygy007: 31 Jan 2013, 01:10 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Da' ai telecomanda lui sau ciana?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:57 |