traducere versuri spaniola...., daca se pricepe cineva si are putina rabdare....
![]() ![]() ![]() |
traducere versuri spaniola...., daca se pricepe cineva si are putina rabdare....
1.6 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
foloseste asta: http://babelfish.altavista.com/ spanish to english
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
1.6 |
![]()
|
merci mult....le-a cam incurcat dar e ceva!
A..si daca intereseaza pe cineva iata si mel cu videoclip! http://www.youtube.com/watch?v=HrzlW2iyvvk This post has been edited by 1.6: 19 Jan 2007, 20:00 |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sorry, bad news..
![]() Iarta-ma daca te fac sa plangi, iarta-ma daca te fac sa suferi Dar nu depinde de mine, dar nu depinde de mine, M-am indragostit, m-am indragostit, m-am indragostit. Iarta-ma daca te-am facut sa suferi, iarta-ma daca astazi iti spun adio Cum sa ii spun ca te iubesc, cum sa ii spun ca te iubesc Daca el m-ma intrebat, i-am spus ca nu, i-am spus ca nu. Sunt singera cu el si cu tine, pe el il iubsc si pe tine te-am uitat Daca vrei tu putem fi amici, eu te ajut sa uiti trecutul. Nu te agata, nu te agata de imposibil, acum nu imi faci si nici nu imi face ¨daño.¨ ??? Tu stii foarte bine ca a fost vina mea, tu ai plecat fara sa imi zici nimic Chiar daca am plans ca niciodata eu eram in continuare indragostita de tine. Dar tu ai plecat si nu mi-ai spus daca te intorci Si fara nimic mai mult ¨¿¨ ???, de ce? Nu stiu, dar a fost asa, asa a fost. Ti-am dorit sa fii cel mai norocos, mi-ai spus sa nu iti vorbesc si nici sa te vad. Si azi te-ai intors, vezi, nu mai pot si nici nu trebuie sa te mai iubesc Nu te mai iubesc, m-am indragostit de o persoana magnifica, de o dragoste adevarata care m-a invatat sa uit si sa iert. This post has been edited by DiMaggio: 19 Jan 2007, 20:08 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
1.6 |
![]()
|
multumesc mult!
|
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 06:53 |