trapa, ...
![]() ![]() ![]() |
trapa, ...
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Amice tu n-ai in ce sa ingropi banii?
![]() Aia mai trebuie, sa mai tai plafonu', ca sa il ia si p-asta rugina de jur imprejur pana la iarna. La Dacie iti recomand cu caldura sa deschizi vara cate geamuri poti, trapa n-o sa faca nimic in plus, poate doar sa aduca niste minusuri. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
merced ai avut trapa ?eu am berlina cu trapa din fabrica...nu curge apa pe nicaieri la ploaie torentiala...intra apa doar atunci cand spal masina cu jet puternic.rugina nu este pentru ca am desfacut'o zilele trecute.sa stii ca este diferenta...nu te mai bate curentul in urechi cu geamurile deschise...trapa dirijeaza altfel curentii de aer plus ca vara poti lasa masina in parcare cu trapa deschisa ca sa nu se acumuleze caldura in interior.un alt avantaj pretios este ca pot sa ma bag chiar sub semafor..si sa vad culorile...e un lucru bun,imi place.per total sunt 100% de acord cu trapa fie ea si pe dacie.are mai multe avantaje decat dezavantaje in cazul in care este calitativa
![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Una e aia pusa din trapa, alta o sa fie aia pusa acum, probabil in graba si de mantuiala. Am mers cu diverse masini cu trapa, de la Dacii la masini serioase, dar nu consider trapa un lucru necesar la o masina, in niciun caz la o Dacie.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
de montat o montez eu , si de obicei acord atentie detaliilor, + ca nu vreau sa stau cu umbrela in masina...
imi puteti recomanda un izolator? un soi de silicon? ca nu ma bazez io pe garniturile ei |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
mastic de geamuri se foloseste la autocare si tiruri si unele masini mici parbrizul fiind lipit de rama metalica fara cheder. lipeste foarte bine a dracu de bine chiar dar grija cand il pui ca nici nu-l mai dai jos. poate fac o poza la 1 tub maine
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
Merced |
![]()
|
Cu ce tai tu plafonu' SSilent?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cu flexu!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SSilent |
![]()
|
corect
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Merced |
![]()
|
Presupunand ca n-ai mai facut vreodata operatiunea asta, eu iti urez succes.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
si pe mine ma batea gandu..dar...pentru moment am alte prioritati...mi-ar placea sa am trapa, ii da un look aparte
![]() ![]() |
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Si eu mi-as pune....da facuta frumos nu sa deschid umbrela cand ploua.Cel mai adevarat ar fii daca ai putea pune si acoperitoru ala sau cum ii zice pe dinauntru,de exemplu cand nu folosesti trapa deloc.(iarna)
In caz ca reusiti ceva personal da-ti de stire. ![]() Spor. |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
mastic de geamuri negru...e perfect.dar stai linistit ca trapa are si ea niste chedere ...nu e chiar asa o bucata de sticla.partea de pe cupola cu cea din interior se strang prin niste suruburi...o strangere ok+chedere+mastic or sa faca treaba buna...si vor fi mai mult decat suficiente
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Trapa am vazut la un prieten si tot la fel si el ... se uita la semafor prin trapa. Si cred ca vara cu trapa deschisa in parcare e super ... fata de mine cand deschid usa ma loveste un val de caldura. Atat sa ai grija de la cine o cumperi sa nu fie veche si sa aiba probleme cu apa. Pana la urma amicul meu a ajuns s-o lipeasca cap coada cu silicon .... inclusiv geamul
![]() This post has been edited by KTC: 26 Apr 2008, 23:49 |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
- IF 75 KTC BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
prin '99 atunci o trapa facuta in UK+montaj la o dacie a costat 12.000.000lei.dupa aproape 10 ani e ca noua nu pica ,merge perfect.atunci una de ''srl'' sau altele costau cam 3-4.000.000lei.deci astazi una noua de firma ar costa cam 5000lei.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
imi cer scz ca dezgrop topicul asta dupa ani si ani,
dar am o curiozitate. au existat dacii 1310 cu trapa din fabrica? Am intalnit pe cineva care spune ca a luat masina cu trapa din fabrica, cu bare portbagaj cromate (e vorba de un break de prin 2000) si oglinzi cromate. chiar a pus dacia din fabrica trapa sau o monta dealerul inainte sa ti-o vanda? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
KeO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 441 Joined: 30 March 06 From: Sibiu ![]() |
Singura perioada cand s-au pus trape in fabrica au fost in 88-89, pe niste break-uri albe cu motor diesel de golf, care se exportau in Italia.
In rest, trapele "de fabrica" si barile cromate (mai cunoscute drept "torosuri", de la Toros, firma turceasca ce le producea) erau montate de samsari. Nici macar dealerii nu se bagau sa le monteze, ca ar fi trebuit sa dea garantie, si la alea mai intra apa. In anii '90, cand se vindea Dacia cu shpaga, era un mare targ pe str. Depozitelor (pitestenii stiu), unde se vindeau masini noi, luate de la dealer de o zi, doua, trei...si revandute apoi de samsari. Alea erau "imbunatatite" cu astfel de ornamente, iar oamenii din tara, care veneau la Pitesti sa-si ia masina noua, asa erau "imbroboditi", ca sunt "din fabrica". |
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|
Dj Alin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 11 March 14 ![]() |
da corect !
|
--------------------
Dacia
1300
1973
- BV 03 YPW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:51 |