unde e butonul valet?, alarma alcar h21,2004 adras.
![]() ![]() ![]() |
unde e butonul valet?, alarma alcar h21,2004 adras.
rratzoiusexos |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
pai vezi mai intai daca il ai, adica uitat-te la modulul alarmei daca are mufa bagata acolo, desfa cochilia de la volan ca s-ar putea sa fie infasurat de fire pe acolo
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
am facut asta,am desfacut cochilia si l am cautat si nu e.nu stiu care e mufa pentru el...m am uitat pe o schema si ar trebui sa fie pe acelasi traseu cu led ul de stare dar nu e..vroiam sa stiu cateva locuri uzuale in care se monteaza
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
La mine e in cutia cu sigurante. Si io l-am cautat 10 minute cand imi murise bateria si facea alarma ca toate alea.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
oare o fi asa de greu de cautat ?
Attached File(s) ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
stai linistit ca m am uitat la schema.dar firul butonului are 2 m.si se pierde in multitudinea de fire de sub bord.eu intrebam de locuri uzuale
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai daca te uitai pe schema era simplu se leaga pe led , urmareai firele si il gaseai (daca era montat)
This post has been edited by bygy007: 22 Oct 2009, 17:12 Attached thumbnail(s) valet.JPG ( Size: 108.97k ) Number of downloads: 2143 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
tu ai citit postul anterior?stiu ca tre sa fie pe led...dar mi e imposibil sa urmaresc firele,ca sunt toate stranse intr un manunchi mare si date cu banda izolatoare...
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
ukel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 9 May 05 ![]() |
si eu am avut astfel de alarma si valetul era in cutia de sigurante, e un buton mic rosu. din cate imi aduc aminte ca sa inchizi alarma trebuia sa ti apasat pe el 6 secunde cu cheia pus pe contact. la mine ledul era undeva pe bord in stanga sus langa parbriz, asa ca cu greu poti urmari firul acestuia.
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance
- B 03 XxX
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
am fost la un electrician auto si surpriza....nu am buton valet...ce e de facut in azul asta?eu ma gandeam sa ma duc la adras,cei care au pus-o si sa i dea ei de cap.
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa montezi singur butonul valet (push-button fara retinere, 2 lei maximum, se gaseste la orice magazin de electronice): lipesti firele in paralel cu cele de la led, exact acolo unde ai nevoie:
- direct in mufa care conecteaza ledul la alarma, cu un cablu mai lung care sa iti permita sa plasezi butonul unde vrei tu (eu unul asa as face); - dezizolezi firele in apropierea ledului (daca e greu de ajuns la carcasa alarmei), lipesti firele de la butonul valet, izolezi lipiturile si tragi butonul unde vrei (mai simplu, dar rudimentar, eu unul nu recomand varianta asta). |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:50 |