vopsire capota, cu spray
![]() ![]() ![]() |
vopsire capota, cu spray
ALPU |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 2 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
matiz
2008
- xx- xx- xxx
|
|||
*SouL*PAnaIT* |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 08 ![]() |
Daca stii sa vopsesti cu spray e buna ideea,
Dar daca nu te pricepi nu prea e buna pt ca o sati iasa urat si o sa te si chinui o sati apara scurgeri si alte chestii ![]() Pasi ar fii urmatorii: dai capota jos,o jmirghiruiesti,o cureti bine bine , si la urma poti incepe sa o vopsesti de prferat dupa ce se usuca primul strat mai dai unul ![]() This post has been edited by *SouL*PAnaIT*: 21 Jan 2008, 21:08 |
--------------------
DACIA
NOVA
GT 1.6L 1997
- IF89PAN
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
in primul rand nu cred ca iti va reusi dar asta depinde cat esti de pretentios tu
in primul rand e vb de nuanta dar totusi daca vrei iata cateva indicii -pregatirea suprafetei; matisare cu smirghel (de 80 e bun) vopseaua veche trebuie sa devina mata toate petele de rugina curatate pana la metal si degresare (cu o carpa curata cu diluant) repararea defectelor ;cu chit poliesteric - in zonele unde e necesar se aplica un strat de chit din nou se slefuieste suprafata si se creste granulatia smirghelului pana la 240 daca nu mai sunt defecte se slefuieste sub strat de apa cu smirghel de 400 se aplica un strat de nitrochit (ar fi bine daca ai gasi spray) si se repara defectele devenite vzibile dupa nitrochit (tot cu chit) se slefuie din nou cu 400 si apa (am uitat dupa fiecare smirgeluire se degreseaza") se aplica vopseaua in straturi pe directii perpendiculare de la aprox 35 cm de suprafata cu jet putin inclinat se va evita formarea de picaturi si scurgeri dupa 24 ore se aplica un strat de lac daca nu gasesti nitrochit da un strat subtire de vopsea |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
ALPU |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 2 August 07 ![]() |
faza e ca pe capota mea nu prea exista vopsea, a mai fost smirgheluita odata cred ca se vad zgarieturi si a fost data cu spray dar s-a dus pt ca ,probabil, nu era data ca lumea.asa am cumparat masina.si cred ca nu am mult de smirgheluit la ea.dar oricum am sa ma apuc sa fac asta cand o sa se mai incalzeasca afara, acum e cam rece si se usuca greu vopseaua.
|
--------------------
Daewoo
matiz
2008
- xx- xx- xxx
|
|
balky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 4 January 07 ![]() |
Te duci la librarie si cumperi cele mai bune acoarele si cu o pensula eu zic ca ai sa faci o treaba extraordinara .
![]() ![]() Crezi ca vei reusi vreodata sa vopsesti o suprafata asa de mare fara sa lasi urme sau dungi ? Ma gandeam eu ca nu . |
--------------------
daewoo/dacia/daewoo
evanda/papuc/nubira2
2003/2003/2003
- toate de Bucuresti Trup si suflet pentru culori !
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Ai mai vopsit si inainte?Daca nu,incearca prima data pe alta suprafata,ca sa-ti formezi mana si sa ai idee cum ar iesi.Succes!
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
o poti vopsi.ideea e sa fii iute de mana, ca daca insisti putin intr-un loc, se va scurge vopseaua.
Faci cum a zis MIHAI. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Alexito |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 27 December 07 From: Bucuresti ![]() |
dar cu prime nu trebuie sa dea?
|
--------------------
Dacia
NOVA
1999 GT
- B99GNM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Îi spune primer, sau grund.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alexito |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 27 December 07 From: Bucuresti ![]() |
ms cataline...asa este...tu sti mai bine.Ms mult de rectificare..eu mai mananc cateodata din litere..sau mai bine spus am niste butoane de la tst care se apasa mai greu
|
--------------------
Dacia
NOVA
1999 GT
- B99GNM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:48 |