vopsire dacia
![]() ![]() ![]() |
vopsire dacia
radumic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova
|
|||
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Vreau si eu sa vad o poza si ce sa mai spun mai convins si eu am o dacie din 81 cu probleme la o aripa, la pretul asta ma bag si eu sa o vopsesc. |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
viperfox du-te in targ la Vitan cu masina...si o sa-ti ia o mostra de pe masina ca sa-ti faca niste vopsea identica cu a ta...oricum pe o aripa intra mult mai putin de o cutie, nu stiu daca da cineva mai putin.
|
--------------------
-
-
-
|
|
viperfox |
![]()
|
![]() Membru de la electronica in transporturi Group: Members Posts: 254 Joined: 15 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 CL
1999 Motor "DACIA 102-13": 4 Inline, 8V, 62CP@5000RPM, 102Nm@3500RPM
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
sau o pastrezi...dar vezi ca s-ar putea sa iti dea si cat ai nevoie, ca ei le combina...exact nu stiu sa-ti spun, ca n-am avut niciodata nevoie...dar stiu ca exista asa ceva in vitan.
edit: acum vad...este vorba de masina din avatar ? ca o sa iti trebuiasca si niste lac pt vopsea acrilica...e metalizata aia nu ? si vezi ca lacul ala e mai scump...undeva la 1 milion ...1 litru cu tot cu intaritor si diluant...asa ca mai bine du-te la un service...unde deja au toate materialele astea...iesi mai iefitn This post has been edited by andu911: 8 Jun 2005, 23:50 |
--------------------
-
-
-
|
|
pacatosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 June 05 ![]() |
[B]Poza cu dacia vopsita la Trafalet.Din pacate nu e prea apropiata ca sa se vada calitatea vopsirii..dar pot sa zic ca a ramas mata...fara pic de luciu.
Attached thumbnail(s) DSCN2448.JPG ( Size: 558.3k ) Number of downloads: 737 |
--------------------
Dacia
1300
- B 16 ZYU
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Ce vrea sa fie un Trafalet(pensula??)?Si am si eu o intrebare: de ce nu ii dai un strat de lac?Pare ok vopsirea(pare!!!), dar ma indoiesc ca rezista la rugina...Si pare(pare!!!) ca nu va tine foarte mult.
Si inca ceva: urme nu a lasat trafalet-ul tau?La pulverizator e ceva(acum cativa ani faceam machete de avioane/tancuri si cele mai frumos ieseau cele cu aerograf-ul(mini pulverizator) finutz totul si o textura de mureai!!:lol: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
viperfox |
![]()
|
![]() Membru de la electronica in transporturi Group: Members Posts: 254 Joined: 15 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 8 Jun 2005, 23:48) sau o pastrezi...dar vezi ca s-ar putea sa iti dea si cat ai nevoie, ca ei le combina...exact nu stiu sa-ti spun, ca n-am avut niciodata nevoie...dar stiu ca exista asa ceva in vitan. edit: acum vad...este vorba de masina din avatar ? ca o sa iti trebuiasca si niste lac pt vopsea acrilica...e metalizata aia nu ? si vezi ca lacul ala e mai scump...undeva la 1 milion ...1 litru cu tot cu intaritor si diluant...asa ca mai bine du-te la un service...unde deja au toate materialele astea...iesi mai iefitn ok, asa am sa fac daca spui ca ies mai ieftin. apropo, stii vre'un service unde pot sa o vopsesc, eventual unde pot sa schimb si aripa? da` unu unde sa iasa calumea vopsitu, cat mai aproape de original:) si sa nu imi fie frica sa las masina pe mana lor ca nu mai gasesc nimik inauntru sau chestii dastea PS: da,e masina din avatar, si e metalizata This post has been edited by viperfox: 1 Jul 2005, 10:00 |
--------------------
Dacia
1310 CL
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Haideti sa va zic o treaba.Nu vreau sa va descurajez, dar sa va zic o patanie de-a lui taicamiu.In 96 ne-am luat un break verde metalizat.Intr-o noapte il orbeste unu pe batranu si intra sub un camion.Am reparat masina la reprezentanta dacia de atunci, iar vopseaua a fost facuta pe calculator.Nu se cunostea absolut nimica la masina.Am vandut-o dupa asta in 98(nu din cauza ca au fost probleme ulterioare,ci pt ca au fost bani de alta masina).Am mai vazut masina dupa asta la noul proprietar,dar, am revazut-o si sambata trecuta.Surprizaaaaaaaaaa.Aripa de pe stanga fata era mult mai inchisa decat restul masinii.Doar aripa.Precizez ca fusese vosita si grila dintre faruri,capota,grila stergatoare.
Nu vreau sa te descurajez,dar,ai grija mare la ce vopsele folosesc aia la serviceul unde o sa iti vopsesti masina. |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
da,fenomenul asta l-am observat si eu,am vopsit jumate de masina si tot asa cu vopsea facuta la calculator tot felu de abureli d'astea si in primele luni nu se cunoste diferenta insa dupa un an de zile incepe si se observa diferentza de nuanta deoarece incepe si "imbatraneste"vopseaua cea noua ,acu la 2 ani de la vopsire se observa foarte bine diferentza ,iar atunci la o saptamana de vopsitorie nici nu puteai sa iti dai seama daca a fost vopsita doar daca te uitai cum e aplicata dar nuanta era aceeasi
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Pana la urma ce e un trafalet?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
viperfox |
![]()
|
pt toata lumea care nu stie, trafalet este acea unealta pentru vopsit formata dintr-un cilindru de burete (sau alt material absorbant -lol-) si un maner, cu care se vopsesc deobicei peretii (sau mai nou masinile) vezi reclama cu "naturlich liebe" sau orice alta reclama la vopsele (se pune pe perete si se trage de maner in jos sau in sus, cilindru se roteste si lasa urma de vopsea)
mai explicit de atat nu pot sa fiu:P |
--------------------
Dacia
1310 CL
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Pentru pacatosu:
cum ai vopsit dacia cu trafalet-ul?Ce procedura ai urmat, cum ai pregatit tabla, etc,etc.Pana la urma i-ai dat si luciul?Textura cum a ramas?Unde ai vopsit-o? |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
Mai frate eu oameni ca nu au ce face acasa duminica si trag si ei o iarba am mai auzit . Dar sa vopsesti masina cu terafaletul ?????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|
pacatosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 June 05 ![]() |
per total a iesit bine. de rezistat la rugina nu stiu cat va rezista. de lacuit nu am lacuit-o. desi ar merge foarte frumos. stiti cum arata o culoare MATA? sau o vopsea gazata? asa arata si masina. inainte de vopsire am dat cu shmirghel peste cea care era inainte ( Tot la trafalet aplicata) am clatit cu apa s-a uscat si am inceput sa o intind. trebuie sa zic ca nu a shmigheluit pina la tabla..doar asa un pic sa prinda...fara nici un fel de intaritor....doar diluata foarte putin cu benzina. foarte putin. trafaletul l-am luat de la policolor...te ajuta vanzatoarea de care sa iti iei..daca ii explici ce si cum. la mine a venit chiar linga masina cu paleta de culori...mi-a recomandat ce shmighel sa cumpar...si ce tip de trafalet. pina acuma..nu are nici o problema vopseaua...arata la fel de bine...nici un pic de rugina. urme au fost cateva..dar vizibile la o privire mai atenta.
eu sint multumit. la banii pe care i-am dat...a iesit super bine si am o singura culoare pe masina..nu 15 ..cum era inainte. |
--------------------
Dacia
1300
- B 16 ZYU
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
unde gasesc un spray la nuanta masini?masina mea e vopsita cu policolor culoarea crem stelar!
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
desfaci placa pe care sunt puse stropitorile de la stergatoare sunt ~10 suruburi si o iei in brate frumos si te duci in targ , e un magazin acolo si vb cu vanz sa iti puna ce vopsea vrei in spary
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:12 |